en touch av lyx.

​Igår va en dag där vi hade fullt upp hela dagen och därför känns det skönt att kunna ta det lite lugnt större delen av denna dagen. 
Vi har inte riktigt kommit tillbaka i rutinerna efter att vi var lediga, men känns knappt lönt eftersom Klara går sin sista dag på förskolan idag, sen är det sommarlov! :D wiho, eller ja jag säger det. älskar att ha henne hemma. Älskar att få spendera dagen med båda barnen och busa, mysa och hitta på saker. Dock gillar hon förskolan, hon fullkomligt älskar att vara där. Leka med sina kompisar osv. Så det blir nog jobbiga veckor, men vi får se till att hitta på massa roliga saker. :)

Igår va det som sagt fullt upp, vi började morgon med att vara lite sent på det, men vi hann till förskolan i tid iaf. Sen gick jag och lilleman hem, han åt lite frukost och jag gjorde vid mig. Sen var det dags att bege sig till stan hämta upp Jacob och Sofie för att köra vidare till Sösdala, där Emma & Charlie höll i frukosten :D Supermysigt och supertrevligt som alltid, mycket tragg, god frukost och underbara människor! Kan inte bli mycket bättre, synd bara att vi saknade Madde&Dennis och My&Neona. Men nästa gång hoppas vi att alla kan :D

Efter frukosten var det dags att hämta hem loppan från förskolan, sen var det fullt upp. Tack och lov för Klara. Helt underbara, fina fantastiska Klara. Vilken hjälp hon var igår, värd allt! 
Medans jag fixade med tårtan till kvällens babyshower passade hon lillebror, hon stojade och underhöll honom. Hon servade honom med allt han ville ha och han fick vara med inne på hennes rum och leka. :D Han var mer än nöjd och jag hann fixa med det jag skulle trots att Vincent emellanåt behövde en dos av sin mamma. 
Och sån tur va kom Martina, Jennie och Annorna och hjälpte till med maten innan huvudpersonen för kvällen anlände, lite tidigare än tänkt och alltså före hälften av personerna som skulle komma. haha!
Men aja, kvällen blev lyckad. 
Tacos, tårta, lekar, paketer & trevligt umgänge. Underbara människor!
och som jag skrev på min insta igår, "En onsdag med lite touch av lyx med otroligt bra umgänge hela dagen"

Idag blir som sagt lite lugnare. men ändå är dagen planerad. Nu är Klara på förskolan, lilleman sover just nu och jag tvättar och ska snart hänga upp nästa maskin för att återgå att stryka lite. Tvätten stryker ju tyvärr inte sig själv. ;) Ska passa på att måla naglarna inför kvällens äventyr nu när Vincent sover, och förhoppningsvis blir han sovande iaf tills dem torkat helt. 
Ikväll ska vi ner till Arrie och min lillebrors student. Helt sjukt att tiden gått så fort att min lilla lillebror helt plötsligt blev en stor lillebror (2meter lång & helt plötsligt vuxen) haha. Ska bli kul att träffa alla igen, ett tag sen nu. :) Klara är taggad och jag hoppas lilleman också kommer vara det ;)
Men innan dess kommer Emma hit en sväng och ska prova och göra vid mitt hår, och eventuellt Klaras också. Hon får kanske lägga mer tid på det än vad jag får. Återstår och se ;) haha!

Aja, ha en bra dag alla. Det ska jag! :DPuss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Vilken härlig bild 😍
nouw.com/jenniferofhbg