En snabbis på stan!

​God kväll alla finisar!
Puh, dagarna bara försvinner och tiden likaså.
I måndags skulle jag och barnen åka till stan för att fixa lite saker, så vi lurade med oss Senita och Oliver på det. Dock blev det ett lite större och längre äventyr med både buss, tåg och massa skoj för vi bestämde oss nämligen för att åka till Kristianstad. haha!
En tripp som skulle vara en snabbis in till stan blev en heldag iväg. Men trevligt va det iaf! :D

I tisdags va det dags för mammafika igen, denna gången hos Sofie & Jacob. Supermysigt som alltid, tyvärr va vi bara halva skaran men de var trevligt ändå. God tårta bjöd hon på också dagen till ära eftersom idag fyller år så firade vi henne redan igår. hihi.
Av oss andra mammor fick hon spelet "mammasnack" så det blir nog många roliga diskussioner framöver :D
Sen efter det blev det blev det att hämta hem Klara som spenderade förmiddagen hos farmor och farfar och lagom tills vi hade kommit hit kom Pernilla och hennes busar hit och busa, och fixa mitt hår. (mer om det kommer förmodligen imorgon. haha!)
Kvällen bjöd på fotboll, och Hörja vann. wiho! Det börjar gå bra för dem nu. Vinster!! :D Hoppas det håller i sig till efter sommaruppehållet med, för nu spelade dem sista vanliga matchen.

Idag har vi inte gjort jättemycket. Vi startade morgonen vid halv 8, mös och busa och åt frukost. Sen ville Klara cykla så lagom till Vincent skulle sova på förmiddagen gick vi ut och gick/cykla en rätt så lång runda. Äntligen har sommarvärmen kommit tillbaka. Klara va helt överlycklig över att hon inte behövde ha verkens långbyxor eller jacka på sig, nej hon hade minsann bara klänning! haha
När vi kom hem igen hann vi typ i stort sätt bara sätta oss i soffan och mysa lite innan Senita kom hit och jag fick leka frisör. Ljusa slingor blev det och det blev så bra! Duktiga jag. haha
Vi fick även sällskap av Sanna, vilket var supertrevligt då vi inte har träffats på hur länge som helst.
Timmarna gick och vips va det dags för både kvällsmat och allt därefter, och nu sitter vi här som halva svenska befolikingen och kollar på fotboll, men match som de blå gula kommer förlora..
Men ja, vi kollar iaf.

Och nu ska jag äta jordgubbar och jag kände inte riktigt att detta inlägget fortsätter något bra så jag avslutar här. Hörs imorgon! :D

Puss&kram
Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

CAMILLAESI,
Mammafika låter sjukt mysigt 😊
www.camillaesi.weuntd.com
emmamatildaa
emmamatildaa,
Det har det varit med ☺️ hihi. Får hoppas mitt hår rättar till sigg med så blir det pricken över iet🤗 haha. 😂
nouw.com/emmamatildaa
emmamatildaa
emmamatildaa,
Jag fick för mig att bleka det. Hahaha. Dock har jag ångest delux. 😏😴
nouw.com/emmamatildaa
SenaaSannamalmberg
SenaaSannamalmberg,
Ja, det var väldigt trevligt att få träffa dig igen! Hoppas att vi kan träffa lite mer nu. 😀
nouw.com/senaasannamalmberg
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Svar: Du är fin 😚
nouw.com/jenniferssynpalivet