en negativitet.

Hej på er denna soliga och härliga tisdag.
Melissa ville absolut inte ut i förmiddags så jag tvinga inte henne heller. Sen vet jag att hon förmodligen hade tyckt det var superroligt när vi väl va ute men ibland känner man inte för att ta fighten. När hon inte är med på noterna får jag hålla fast henne så pass hårt att jag är rädd att jag skadar henne, och rätt som det är så slänger hon sig på något håll - antingen skallar hon en eller så åker hon själv i golvet. ingen hållbar situation, och jag hoppas innerligt att det försvinner..

Annars har vi inte gjort så mycket idag. Vi har myst, lekt och busat. Jag fick fläta hennes hår idag och det roligaste med det var nog att hon skulle fixa mitt hårt. Borsten låg redan i soffan så när hon hade borstat mitt hår lite så tar hon fram pekringret och nästan trycker upp det i ansiktet på mig "stanna där" och vips pep hon iväg. In till sovrummet och hämta en tofs. SÖTNOS!
Ibland fångar man vissa saker på bild/video, och ibland gör man inte det. Tyvärr. Detta hade varit en sak jag hade velat fånga, så himla söt och hon var så himla medveten om vad hon skulle göra - sen speglar det kanske när jag säga till henne saker med för när jag gick och skulle hämta borste och tofsar så sa jag till henne att hon kunde stanna i soffan sålänge. haha!

En riktig härmapa, vår älskade lilla mini.


Måndag igår och det startade jag med röntgen. Jag fick ju gallstensanfall förrförra helgen och fick sen en kallelse för att kolla gallgångarna, gallan är bortopererad sen 6år tillbaka men jag har ändå haft problem i perioder så det var väl första steget för att se vad som ska göras, om något ska göras.
Måndag innebar också att Roger va hemma. WIHO! En hemlis som kom ut i förra veckan, att han skulle vara ledig på måndag. Luris som han är. haha! Men superglad blev jag såklart för det och jag lovar, både jag och barnen njöt av att ha honom hemma igår - en dag till på helgen. Vem tackar nej till det liksom?! :D

Igår hann jag även med att köra inom jobbet, min mammaledighet tog egentligen slut nu i mars. Förskoleplatsen va sökt till nu egentligen, och tanken var att jag skulle börja jobba. MEN jag var inte alls redo, så vi bestämde tillsammans att jag skulle vara hemma till augusti med Melissa, och sen skola in henne.
Och att vara på jobbet gjorde faktiskt mig inte alls mer sugen på att börja jobba. Där är nästan ingen jag känner igen, ingen vet vem jag är och ja jag vet inte. Jag har hört så himla mycket negativt så jag är väl rätt negativt inställd på det, och det var jag redan när jag gick hem på mammaledighet med Vincent för redan då var det kaos där..
Men såklart, det är fel av mig att vara negativt inställd. Det blir nog bra sen, dock är jag så jäkla besviken över schemat. Jag har gått och tänkt att det kanske inte blir så farligt ändå för med mina 75% jobbar jag inga långa dagar, tji fick jag. mer än hälften av dagarna är till 15.30-16... Vilket jag inte tycker är alls okej med tanke på att jobbar du 100% jobbar du till 16.. Men ja, något ska man ha och klaga på, och jag vet. det vanliga är ju att jobba till 16.. och till och med längre. men jag vill inte det. inte på ett jobb jag tror att jag inte kommer trivas på när jag kommer tillbaka. Dock har jag hela sommaren på mig att motarbeta mig själv - peppa mig själv på att detta blir bra, detta kommer blir bra. det SKA bli bra. eller?

Nu däremot står jag och väntar på att Melissa ska somna, vi har sedan hon va rätt liten varit ute och gått med henne men jag har märkt den senaste tiden att hon inte kommer till ro när vi går, hon är för nyfiken på allt och ska absolut inte missa något. Så förra veckan testade jag att bara ställa henne i köket, någon av dagarna gick jag helt ifrån köket och vissa dagar grejade jag i köket under tiden så mitt "grejande" är att stå lite på avstånd från henne och knappa på datorn. Då både ser och hör hon mig, men jag tittar inte på henne. Vi får väl se om det funkar, hon säger inget just nu iaf :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Marie,
usschh gallan har min mamma problem med emellanåt och vet hur det är för henne jättejobbigt
sweetwords.se
Amandizan
Amandizan,
Vilken mysig stund du fick med melissa trots att hon först inte var på humör. Synd att du inte spelade in det
nouw.com/amandizan