En mysig måndag!

Hej alla finisar!
Hur är det med er denna måndag?
Med mig är det minsann bättre än vad det varit de senaste dagarna och det kändes extra skönt när Klara sa till mig "åh mamma, vad fin du är idag. mår du bättre idag?" -ja det gör jag Klara, vaddå?! "Det syns på dig mamma. du är så mycket gladare idag"

Japp, jag har förmodligen inte varit den roligaste att vara nära de senaste dagarna. Men äntligen har det vänt, jag känner i hela kroppen att halsflussen är påväg ur och att måendet är påväg upp igen - vilket är en lättnad. Så helt jäkla underbart är det.

Denna måndag har gått till att inte göra så himla mycket faktiskt, gick upp med Klara och skickade iväg henne till skolan, sen har resten av förmiddagen gått i ett mysmönster. Förutom den stunden där jag körde och handla. Men nu är vi på banan igen iaf, med Viktväktarna.
Det har varit uppehåll för änge nu, men nu jäklar ska det bli ordning igen. Matsedeln är skriven och nu ska vi köra all in på viktväktarna igen. - Hela familjen!

eftermiddagen lyckades jag få egentid med Klara. Vi spelade både skipboo och Uno. Så himla mysigt, älskar att spela spel, speciellt kortspel. Det är något jag ALLTID gjort hos mormor. Timmar eller timmar, åh. så himla mysigt. Äntligen har jag någon att spela med här hemma. ser framför mig kvällarna med loppan, (tills de små är stora nog att vara med)

Nu myser jag ner mig i soffan, barnen sover sen en stund tillbaka och gubben är iväg och tittar på fotboll. Jag slänger mig med datorn i knät, något ska väl kanske komma tillbaka efter gymnasiet. Lite behövs nog uppfriskas inför provet inför utbildning. inte nog på att jag inte har koll på mycket efter mammaledigheten. Att veta att det nog hänger på det jag egentligen ska veta som undersköterska gör nog inte saken bättre. Kanske skulle man haft bättre minne på gymnasiet och valt sjukhuset istället för hemvården. Kanske hade lite mer sjukvård hade stannat då. jag vet inte ens om jag kan ta ett blodtryck. haha!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer