En mysig förmiddag.

En förmiddag med de små, tänk vad man uppskattar timmarna ibland. Idag kändes de så mysigt och trevligt att ha dem hemma - vilket kan skilja sig rejält från dag till dag. Men när klockan blev halv 11 började dem så smått att bråka och ha sig, så det var ju lagom att gå och lämna dem då.

Min huvudvärk hade kommit lagom till dess också, så att få några timmar i soffan skadade verkligen inte. Hur dumt det än kändes att lämna dem. Men någonstans måste man tänka på sig själv med, jag var ju en bra mamma på förmiddagen, och den stunden innan jag körde och handla på eftermiddagen/kvällen så det känner jag mig ändå nöjd med ;)


Kvällsmaten blev fisk, potatis och sås. & efter att ha plockat undan efter maten och så stack jag in till stan och handlade med Senita. Både kyl och frys började eka tomt och det var dags att fylla på. Dock aldrig roligt att stor handla, det blir lätt samma saker som handlas hem och ändå står man där och vill komma på nya recept och nya maträtter. Nej men vi kör väl de gamla vanliga, då vet jag iaf att barnen äter. 😂🤦🏻‍♀️.


Ett nytt strykjärn fick också följa med hem. För jag tillhör ju en av dem få (verkar det som) som stryker alla kläderna, eller ja. Inte alla men nästan.
Och mitt la av häromdagen så fick investera i ett nytt. 🤭 får se om det funkar lika bra som de jag har haft nu i alldeles för många år 🤭

Den stora loppan har jag knappt sett röken av idag, så de blev inga bilder på henne idag. Får prova imrogon istället 🤩

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer