En medicin som verkar hjälpa! 🙏🏻🙏🏻

Vilken härlig torsdag det blev trots allt.
Planen va att vi skulle vända tillbaka dygnet idag, och ta oss till Sösdala & träffa Emma med barn. Men Vincents hosta höll i sig under morgonen och Emmas barn hade blivit lite förkylda, jag är inte rädd för förkylningar man eftersom Vincent redan är så nedsatt just nu beslutade vi oss för att inte chansa!
Vi har istället bara tagit dagen som den kom, och vi vände inte tillbaka dygnet utan när jag såg att Emma hade skrivit vid 7 imorse så stängde jag av alarmet och lät barnen sova tills de vakna - och inte mig emot, jag ligger nog back med sömnen.

Pigga och glada barn iaf. Vincents hosta va relativt lugn under dagen och kvällen, barnen har inte bråkar så värst mycket idag & min röst har inte behövt höjas.

De kom dock i säng något senare än vad de ska, och ändå hann de inte somna innan jag drog till gymmet med Senita. Men såklart skulle det bråkas och trilskas, Vincent har dessutom väldigt svårt för förändringar och han har verkligen tagit vara på tiden nu när jag inte tränat på några veckor. Men ikväll va det dags så Roger fick ta smällen med alla tre barn, och det kändes på kroppen att den ville tillbaka men inte riktigt hade motivationen till det.
Men nästa vecka, då jäklar! 👊🏼💪🏼

Ikväll/inatt ligger jag uppe försent - igen.
Men att träna så sent gör att jag inre kommer till ro, och har svårt att sova.
Inatt behöver jag ju inte oroa mig för Vincent iaf, vilket lugn där är på honom. Fick tips av Sofia att hon gav sin dotter Montelukast till natten, och den va bortglömd här hemma för vi gav det några kvällar i våras. Men tyckte inte den gav någon effekt förutom att den slog ut Vinecnts redan dåliga mage. Men nu äter han bättre, och är inte fullt lika känslig så jag tänkte att det var värt en chansning och hallelulija! 🙏🏻
Jag hoppas innerligt att det håller sig så!


Men nu ska jag försöka få lite sömn innan morgondagens äventyr. Klockan ringer halv 7, och sen är det full fart. Kanske kan vi lyckas komma upp i tid, utan sura barn? Humf.
Det återstår och se 🤭😂

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära -, Finja

Gillar

Kommentarer

Lovisa ,
Fina bilder!
nouw.com/bylolloz
linneaz
linneaz,
Riktiga sötnosar💖
nouw.com/linneaz
Lovisa
IP: 82.99.3.229