En mängd med gottis!

En omgång med julgodis gjord.
Vi får nog göra en gång till innan julafton för att kunna ha något med oss 🤭👀😂

🌲Wienernougat • ischoklad •mjölkfri ischoklad •mjölkfri choklad med cornflakes •choklad med cornflakes • mjölkfri skumtomtefudge med polkasmak • skumtomtefudge • 5mins kola • knäck • mjölkfri knäck🌲

Har du gjort något julgodis iår? Vad gillar du? 😍

Näst på tur står Rocky road i alla fall. Men de hade jag inte ingredienserna till idag. Inte för att jag hade de till wienernougaten heller utan fick skicka bort Klara till Senita för att hämta choklad - men det löste sig ju 😂

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

bettinaliljeqvist
bettinaliljeqvist,
Oj!! Ja, det var verklugen mängder med gottis 😂🤤🎅 vi gjorde rischoklad och trillingnötter plus chokladremsor av överbliven choklad - sen var jag helt slut 😅🙈😘nouw.com/bettinaliljeqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Vi fortsätter att drömma, men vad är det du inte tänker på?!


Inlägget är i samarbete med Elbutik.se

Precis som du läste härromdagen går mina tankar på att göra om i kök, badrum och hall.
Det för med sig en del planering, på många olika plan och det är ibland inte det lättaste att veta hur man vill ha det.
Där är också många saker som man kanske inte egentligen tänker på att man behöver välja ut, så som strömbrytare och eluttag. Vem tänker på sånt om det är inte är så att man ska göra om?!

Det var inget jag har tittat på innan i alla fall, men såklart vill jag ha nya uttag - och jag vill mer än gärna ha nya strömbrytare. Finare, som passar in när vi väl gör ett nytt kök & badrum då dem vi har i köket nu är gamla och inte alls stilrena..

Inne på Elbutik.se har jag hittat några olika som jag helt klart fastnat för till köket - runda!

Och såklart vita.. Vad tycker ni om det?! :D
Jag ville ha runda redan när vi gjorde vid källaren, men där fick Roger bestämma det sista. Kanske kan jag få genom det till köket - hemmet hjärta?! haha

Men det är klart, vill Roger absolut inte ha runda så finns det ju fina vita som inte är runda med. Dock känns det lite mer vanligt. Det är ju fler som har dessa fyrkantiga än som har runda. Lite udda, superfint! :D haha

Har du någon erfarenhet av just strömbrytare och val? Känns som det finns en miljon olika val - kommer jag ångra mig om jag köper något av det? haha!

Till strömbrytarna och eluttagen måste du ju ha lampor med, och det tycker jag alltid har varit lika svårt. Vad passar in i just vårt nya kök, hur kommer det se ut där osv. Och det är såklart inget man behöver köpa i början av renoveringen. Men det måste ändå vara något som du vill ha lite uppfattning om ändå.
Jag hittade en jättefin lampa, som jag ser mig att vi har ovanför köksbordet, i kombination då att vi har spottar i taket.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

blodbad

Efter en lite annorlunda start på dagen än vad vi brukar ha sitter jag nu här, pustar ut och vilar medans jag kan. Huvudet bjuder på huvudvärk och tröttheten kickade in.

Igår när jag hämtade Klara från skolan kom hon med en blödande mun, med facit i hand så var det kanske inte så farligt som denna mamman inbillar sig alltid. Men jag känner, att kolla en gång för mycket är bättre än att inte kolla alls. Så jag ringde tandläkaren eftersom tanden va grå, tandköttet hade fått sig en rejäl smäll och Klara hade ont.
Så det var vår lite annorlunda start på morgonen.

Vincent vaknade redan vid 6.15, men han gick på toa sen fick han ipaden en stund - Klara joina efter en stund så dem va uppe tidigare än vad dem brukar så vi får väl se när dem stupar ikväll. Men iaf, gick till förskolan med Vincent medans Klara och Melissa åt frukost. Sen va det bara hem, klä på Klara och ;Melissa och sen ta oss in till tandläkaren där det blev konstaterat att det skulle dokumenterats men att vi inte behövde dra ut tanden utan den kommer trilla ut tids nog. Dock är båda framtänderna ömma och därför blev hon rekommenderad mjuk kost i två veckor. - Klara var nog mest rädd för att hon inte ska kunna äta äpple i skolan. haha

När jag och Melissa hade lämnat Klara på skolan passa vi på att vara ute i det fina vädret en stund innan vi gick in och ringde det dagliga samtalet till min mormor. Känns tryggt att ringa och kolla så allt är okej, och så får Melissa prata genom facetime. Dock va hon inte alls sugen på de idag så vi övergick till vanligt samtal ganska snabbt idag. Vilket inte gjorde mig något för jag är inte bekväm framför facetime. haha!
Melissa hon passade på att mysa ner sig i mitt knä medans jag prata med mormor, och med lite kill i håret somnade hon minsann.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer