En liten söt bildbomb!

Familjen ?, Emma-Matilda ??

Effektiva söndagen?
Ja det är möjligt.
Roger gick trots sin förkylning och sitt mående upp med Vincent imorse så jag fick sova 1,5timme till. Hur underbart? Obetalbart iaf.
Sen har det gått i ett, barnen har varit i full gång. Grannflickan har varit här, sen har dem varit lite där och sen här igen. Vincent har sprungit rundor, lekt, gnällt, lekt lite till. Upp och ner, hit och dit. Ja ingen lugn stund inte ;)

Roger han har fixat och donat i källaren, han har dammsugat hela huset. Sen satte han sig i solen en stund, men där störde jag honom genom att han skulle ta tag i Vincent som gick i trappan så istället för att sätta sig ner igen så plockade han undan allt och gick in - fixade diskmaskinen, ut och in med disk. Sen tog han och pustade alla fönster. Och jag, vad har jag gjort? haha.
Jo, jag har inte gjort så mycket. I detta hushållet är det Roger som gör det mesta. Jag brukar fixa mat, men det mesta av de andra som ska skötas är min underbara man som fixar. Och när han inte fixar de, ja det är då huset fallerar. Haha..

Inte riktigt så illa, jag hjälper till. Ibland, mer än så kan jag nog inte ta åt mig cred för. ;)
Men en sak har jag gjort nu ikväll iaf, medans Roger nattade Klara. Jag förde äntligen över alla bilder från kameran till datorn. Jättelängesen jag gjorde det och på den senaste tiden har jag inte ens utnyttjat att föra över via telefonen för jag har fullt på telefonen så det har inte funkat.. suck!
Får helt enkelt bli bättre på dels att använda kameran, och sen att föra över till datorn och fixa med bilderna direkt så det inte kommer bilder efter två månader ;D haha.
Men iaf.
Här nedan kommer några bilder från kameran. Håll till godo ;)


​Och så kan jag fullfölja inlägget sisådär 2timmar senare. haha! Nackdelen med att skriva från datorn, telefonen följer alltid med in till sängen när Vincent vaknar. men det kan jag ju inte göra med datorn ;)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer