En liten sammanfattning.

Godmorgon finisar!

För att inte göra ett superlångt inlägg om vad som ändrats sen jag va aktiv sist så tänkte jag dra det lite kort.
Mina studier avslutades i juni, sommarjobb på förlossningen började och jag trivdes som fisken i vattnet. Mycket nytt men så roligt. - mestadels.
Det gjorde att jag tackade ja till vikariat under hösten och har jobbet säkrat fram till januari, sen hoppas jag ju såklart på att få vara kvar där. Men allt kan hända.

Barnen fick ett långt sommarlov tillsammans med pappan i huset. De började sommaren med vattkoppor och fick några veckor längre än planerat men det funkade ju ;)
Mina 75% ökade till 100% i månadsskiftet augusti/september och det innebär också mer tid för barnen på förskola och fritids. Många tidiga morgnar men också sena eftermiddagar. Tre skift ger ändå möjligheten till lite ”senare” morgnar och några lediga dagar mitt i veckan.

Livet rullar på och varje dag kämpar vi med något, är det inte trots så är det sura miner eller andra utbrott. Men tänker att mer om de kommer komma i separata inlägg - för annars blir allt i en enda röra.


Melissa och Klara har hunnit fylla år, 3år och 8år. Tiden går så himla fort. Känns inte som de va 8år sen jag blev mamma för första gången. Men det är helt galet. Vår lilla bebis blev så himla stor, så snabbt.
Vincent väntar spänt på att få fylla 5år, lite mer än en månad kvar på den väntan - och han håller alla tummar och tår för att få ha kalas för alla kompisarna på förskolan🙌🏻.

Hoppas ni får en fantastisk dag idag. Själv står ett besök på BUP med Vincent först ut (efter att Klara och Melissa gått till skolan och blivit lämnad på förskolan.) därefter utbildning på några maskiner på jobbet & sen bjuder kvällen på jobb.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

bettinaliljeqvist
bettinaliljeqvist,
Nästan ofattbart att hon är åtta 😱 finaste familjen 🥰
nouw.com/bettinaliljeqvist
taazzsih
taazzsih,
Åh, hoppas du är kvar på CSK i februari när det är dags för min lilla (läs stora) att göra entré till världen 😍🙊
nouw.com/taazzsih