En liten linslus med kaos.

Morgonen började perfekt, alla tre barnen vaknade i hyfsat bra tid. Alla tre va på jättebra humör & denna mamman kände sig piggare än på länge, sen hur länge detta håller i sig är ju en annan sak. haha!

Jag och Melissa gick och lämnade storasyskonen innan vi hela förmiddagen har busar, myst, lek och bara tagit det lugnt. Och till skillnad från de senaste dagarna har Melissa varit hur nöjd som helst, skrattat, lek och varit glad. De flesta dagarna de senaste tiden har hon mest gnällt genom. Kanske håller det på att vända?? :D

Planen nu är att ta igen mig en stund i soffan medan lillfisen sover, sen är det snart dags att gå och hämta de stora på skola och förskola innan vi nog ska ta oss in till stan och fixa lite nödvändiga saker.

I måndags fick Klara sin andra kjol från hoppiloo, denna gången en helt underbar grå tutukjol och lyckan va total.
Igår efter skolan tog hon på sig den och utbrast "mamma mamma, ta en bild." Och självklart gjorde jag det, många bilder blev det både på Klara och på hennes söta syskon.
Jag köpte ju två stycken rosa tyllkjolar inför kalaset som va i lördags. Men några bilder fick jag ju inte på dem då, men igår tog jag några. Och där va även Vincent med efter han varit lite halvt ledsen "jag vill också ha en sån kjol." Dock va Klaras på tok för stor, men lyckan när han fick låna Melissas. Ja ni ser ju själva.

Att få bra bilder på tre barn, det är inte alltid så lätt. haha!

Men Klara va nöjd med bilderna jag tog på henne och jag tror minsann jag kommit på vart hon fick inspon ifrån.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
Fina bilder trots att du kanske inte får till det som du vill =) Alltså dom där kjolarna, jag ska köpa 100 st till mitt barnbarn!!
www.fnulan.se
emmamatildaa
emmamatildaa,
förstår dig. dem är verkligen jättefina! ett barnbarn som kan skratta sig lycklig 😃
nouw.com/emmamatildaa
Madde,
Men så otroligt fin. Måste vara en dröm för många småtjejer.
www.nouw.com/madelena
emmamatildaa
emmamatildaa,
Ja men det är det nog. och för sötaste lillebrorn 😉
nouw.com/emmamatildaa
Madde
IP: 82.99.3.229