En krossad Lucia

God förmiddag kära vänner!
Hur är det med er idag?

Med mig är det rätt okej, trots gårdagen. Morgon började bra idag, trots att Vincent inte ville till förskolan idag, och det känns så taskigt att nästan tvinga dit honom idag. Men nja, han hann ändra sig innan det var dags att gå in på själva avdelningen så det var rätt skönt ändå. Visste ju att jag behövde dagen idag till att plugga järnet, för annars behöver jag sitta med böckerna i näsan hela helgen och det känner jag inte för. Någon stund varje dag lär de ju bli men inte hela dagarna utan helgen ska gå till familjen och allt som rör det.
Idag föreslog barnen att vi skulle städa, jag vet inte varför men vill dem de kan vi gärna göra det i eftermiddag.. haha!
Så första pausen lider mot sitt slut, och här sitter jag. Småfryser och har datorn i knät. Innan jag återgår till plugget vill jag se vad ni tyckte om min nya header. Jag har inte riktigt fått "rätt" på det innan, och aldrig blivit nöjd. Troligtvis för att jag har krånglat till de för mycket. Jag är ju rätt bra på de, och vara så dum mot mig själv. Så nu valde jag bara att sätta ihop lite bilder på barnen, alla bilderna lika perfekta. Det speglar oss, våra barn. Nästan aldrig samspelta, men oftast så himla underbara ändå! :D
Julbilderna för detta året.

Med en krossad luciakrona önskar jag er en riktigt bra LUCIA! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer