En klump i magen som bara växer.

När mejlet kom i eftermiddags va jag tveksam om jag överhuvudtaget skulle öppna det, tänk om jag skulle behöva ägna jullovet till att plugga på något jag borde ha kunnat till i måndags.

Men vet ni, lyckan är total. Jag blev godkänd. Wihooooo. Alltså, jag jubla av glädje och jag tror till och med där kom en liten tår. Så lycklig!

Jag trodde det hade gått superdåligt men något rätt hade jag i alla fall. Ska bli kul att se resultatet sen, kanske ska jag börja tro på mig själv lite mer än vad jag gör. Arbetena kommer tillbaka ett efter ett med ett bra resultat. Tentan förra gången blev godkänd och jag är godkänd nu.

Halvvägs genom min specialistutbildning och nu tar jag jullov med ungarna och sambon. Roger jobbar imorgon, Klara har skola till 11 men kommer sen, de små valde konstigt nog att ha en sista dag på förskolan men det är lika bra det. rutinerna är det viktigaste, sen att de känns så onödigt imorgon när jag hade velat ha dem hemma men får göra det bästa av det.

Fick schemat för första praktiken nu. Kändes helt okej när jag pratade med henne i telefonen och hon gav mig tiderna men ju mer jag tittar på de ju mer inser jag att jag kommer gråta flera gånger om de fyra veckorna. Jag har fått min praktik i Halmstad, på BB.
Ska såklart bli superroligt, men åh. Det är 1,5timme enkel resa. Innebär en morgon klockan 5 för att hinna dit. Och sen är jag hemma först klockan 18. Och känner jag mina barn rätt kommer de vissa dagar säkert hunnit slockna innan jag hunnit hem, för vem kan lita på väglaget i januari månad. De kan lika väl va kaos som det vi har nu..

Sen till när jag jobbar kväll och dagen därpå. Slutar 21.45, börjar 7 dagen efter. För det första kommer jag vara död. Men planen är att stanna i Halmstad alternativ köra till Emelie i Laholm och våldgästa där. Men det innebär också att när Klara går till skolan den dagen jag jobbar kväll träffar jag inte henne förens kvällen dagen efter. Och de små lämnas vid 11, och sen träffas vi först kvällen efter.. 😭

Det känns inte värdigt någonstans. Även om de är nu jag verkligen måste visa framfötterna så känns de inte som att de 4veckorna kommer vara något jag vill komma ihåg sen. Tacka vet jag att jag har de andra två i kstad och ”bara” har en halvtimme till praktiken. 🙌🏻

För övrigt hade nissen busat i vår gran. Bytt ut ”änglahåret” till ”glitterhår” - mycket finare om ni frågar mig 😂😂🤭 sånt jag ville ha från början ju!

Men sen hade han till barnens stora förtjusning hängt i färgglada kulor, vi som bara hade röttt och silver 🤷🏻‍♀️😂

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Du ska absolut tro på dig själv fina du! Mega duktig är du 😃
nouw.com/jenniferofhbg