en incident..

Som ni redan vet spenderade vi sportlovsveckan i Danmark på Lalandia. vi hade det helt underbart och vi kom hem i fredags strax innan midnatt. Något jag inte delat med mig av tidigare är en incident som hände under torsdagens bad.

I torsdags valde vi leklandet på förmiddagen, dels för att barnen va taggade för just lekland och sen för att vi skulle vända tillbaka rutiner lite för Melissa som dagarna innan dess inte hade sovit middag på normal tid. Till lunch åt vi pizza och salladsbuffe - så himla gott & därefter hade vi massa krafter att bada hela eftermiddagen. Vilket vi gjorde, oj vad vi badade! Tror klockan hann bli 18 innan vi kom från badet och skulle gå hem till stugan för att göra mat och vet ni.
Jag som var väldigt noga med att ställa alla våra skor på samma ställe blev fullkomligt paff. Mina skor var borta.
Barnens skor stod på samma plats där vi hade ställt dem, men där jag hade ställt mina var en tom lucka. Dock stod där ett par svarta boots på hyllan precis ovanför, vilket jag först fick för mig att ja men jag ställde kanske mina där. Jag tittade mig omkring, inga andra svarta boots i hyllorna.
Såg ju direkt när jag tog ner dem från hyllan av dem inte var mina. men vad skulle jag göra?
Någon måste ju ha tagit fel skor på sig, men märker man inte sånt?

Dessa skorna va i samma storlek som mina, MEN inte riktigt samma modell, mina var bredare framtill - dessa va lite spetsiga. Mina var SUPERskitiga, dessa var rena. Mina var på sista svängen och dessa var nog inte lika använda.

Kändes som jag snodde dem, men där var verkligen inga andra som skulle kunna vara mina, inte någonstans och det var ingen som hade sagt till i recetionen i fredags - så nu är jag här. Nya skor, som egentligen inte var mina.

Och trots att jag inte kan göra något åt saken, jag kan inte ångra mig över att jag gick därifrån med någon annans skor, jag kan inte heller hjälpa att ingen själv kommit på att den har fått fel skor på sig och sagt till på badet. Jag kan inte släppa det men får nog helt enkelt ändå göra det. synd om den stackaren som fick mina gamla skor bara. humf!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Marie,
Ojdå hehe så det kan bli, men det är ju inte så mycket man kan göra, lätt att det blir miss sådär, så har hänt med Bellis skor på förskolan
sweetwords.se
Sarah,
Pizza och salladsbuffé lät inte helt fel 😊 Så dåligt att ta någon annans skor.. Man borde ju ha koll på hur sina ser ut :S Man kollar ju extra noga att man tar rätt på ett sånt ställe där det finns massa.
CheerSarah.devote.se
Yela,
Låter som ni fick de superbra på badet! Men oj va skum incidenten med skorna, hur kan man ta fel på de 😄 Personen kanske va stressad haha
nouw.com/beautyela
Kamilla,
Så tokigt att någon inte märkt eller så kanske de bor långt från badet och inte kunde åka tillbaka och byta. Tur för dig att de nya avr bättre.
kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Vilken härlig dag med pizza och bad! Och det är ju inte ditt fel att någon annan tog dina skor. Som du säger du kan inte göra något åt de😊
nouw.com/amandizan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Tråkigt det som hände med skorna men det är ju inte ditt fel du kan inte gå barfota bara för att någon tar dina skor . Gott med pizza efter en dag på badet 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
Michelle ,
Tråkigt att någon inte kunde hålla reda på sina skor , det är lite konstigt . Man vet ju som vilka ens skor är 💕
www.michellefrandell.blogg.se
Madde,
Det blev ju bra för dig iaf 😊 men lustigt att inte se om man tar fel speciellt om de ena är nya och de andra väldigt slitna.
www.missmadelena.se
Johanna,
Men oj, hur märker man inte att man fårr fel skor på sig? Det hade jag känt direkt, nya skor känns inte alls bekävmt innan man gått in dem och format den efter sin fot 😊 Tycker du skall släppa det eftersom eprsonen inte frågat efter dem...
momentsbyjohanna.blogg.se
sofiefriden
sofiefriden,
Men vad konstigt att hon inte märkt det:/
nouw.com/sofiefriden