En helg i lugnets mönster - ingen bebis. 👎🏻

Godmorgon världen!
Hur är det med er?

Jag skulle vilja skriva att det är fantastiskt här, men riktigt så är det inte. Någon bebis har vi inte heller hos oss utan det är bara jag som inte orkar, jag orkar ingenting - inte ens skriva.
Barnen blir så drabbade och jag har sån ångest över det, dag som natt har jag ont och det känns verkligen som kroppen håller på att gå sönder inifrån.
I helgen har vi därför inte gjort ett smack, i fredags va Elin här hela kvällen vilket va supertrevligt och trots att de är så länge mellan gångerna märks det knappt på barnen, förutom de där två-tre minuterna som Vincent är blyg. Haha.

Och i lördags tog vi det lugnt hela familj, fram till eftermiddagen sen cyklade Roger iväg och spelade fotboll & sen fest. Så jag och barnen vi roade oss med att leka, busa och bara mös. Klara hon är och va fantastisk som verkligen hjälper till, med saker hon inte ska behöva hjälpa till med men hon märkte på mig att jag verkens orka eller något. 🙏🏼 - tänk om hon visste hur mycket jag älskar henne.

Sen i söndags va vi mer döda än levande, jag hade som vanligt svårt att komma till ro när Roger inte är hemma så somnade först när han kom hem. Men barnen va fulla av energi men gav oss iaf sovmorgon till 8.30, wiho. Eller ja, Roger fick sova lite till men jag gick upp med barnen då.

Olivia kom över och lekte och Nina följde med för att tragga en stund, så där försvann en bra stund på att bara va ;)
Sen va det dags för kalas uppe hos Lova och vid det laget hade Roger vaknat så han gick ut och natta Vincent medans jag gick och lämnade Klara. Och redan påväg upp till Lova hade min hjärna nog lagt sig i sängen för att sova, för det var precis det jag gjorde samma minut som jag kom innanför dörren hemma igen 😂

Eftermiddagen och kvällen bestod av mys & bus och en sväng till McDonalds då de inte var någon förälder som orkade laga någon kvällsmat i detta huset. 😂

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer