En förmiddag med sår i öronen.

Förmiddagen bara försvann, puff sa den och plötsligt va klockan halv 12 och det var dags för Melissa att sova för en halvtimme sen. Hon sover fortfarande inte, men bakom min rygg sitter hon i alla fall i vagnen och förhoppningsvis somnar hon inom några minuter. Hon va supertrött när vi var borta hos Senita och barnen, men någonstans påvägen hem piggnade hon till och nu ska hon absolut inte sova utan bara är helt förtvivlad. Aja, vi får se hur det blir. Kanske ska hon inte sova nu.. Kanske tar hon en tupplur sen.. Jag vet inte, men det känns inte heller rätt att hon ska skrika sig till sömns, jag har ju aldrig klarat av det.

Förmiddagen har vi i alla fall spenderat några hus bort, hos Oliver, Senita och Neja. Lämnade Melissa där efter att jag hade lämnat Vincent och Klara på förskola och skola. Sen körde jag in och handlade så vi kunde äta goefrukost. MUMS!
Frallor, god dricka, gott pålägg & frukt. Kan inte bli bättre och massa tragg, eller ja. Idag fick nog Senita hål i öronen av allt mitt tragg men kanske tar hon igen det en annan dag ;)

Förmiddagen sprang som sagt iväg och tanken var att i vanlig ordning gå hem vid 11, få Melissa att somna och hinna med lite här hemma. Men som det ser ut nu hinner jag nog inte så mycket innan det är dags att hämta hem de stora busarna. Så dagens måste får bli när de stora barnen kommit hem (för nu klättrar Melissa ur vagnen....)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer