en fin start på veckan!

Igår intog vi en ny vecka, en måndag som började med en sväng till Skånes djurpark med Tobbe, Wandy och lilla Lowe. Perfekt väder för att gå där, och barnen skötte sig faktiskt bra allihopa ;) De flesta djuren visade sig och barnen va nöjda och glada när vi körde därifrån, wiho!
Hemma blev det lek och bus följt av mat.
Kvällen gick bra enda tills det var dags för barnen att lägga sig, båda barnen somnade dock gott men kort därefter vaknade Vincent av sina fruktansvärda hostattacker så det sluta med att han kräkte ner hela sig själv och sin säng. Och efter akutdosen av medicinen blev han såklart jättepigg och ville inte sova så Roger tog en chansning och gick ut en runda med honom. Fast efter en timme frågade Roger honom ifall han ville ligga kvar i vagnen eller gå in i sängen och han ville in i sängen och somnade kort därefter i sin egen säng.
Hostande, ja det hade ju fortsatt hela natten mer eller mindre. Så vi hoppas på en bättre natt inatt.

Min natt, jag har ju inte drabbats jättemycket av just Vincent och hans hostattacker då Roger har tagit det. tack och lov.
Jag har däremot kämpat med kramp i benen hela natten, kissenödig stup i kvarten och jag vet inte allt. BLÄ! Problemet är att jag knappt kan ta upp mig upp från sängen längre, inte från golvet och knappt från soffan. Och ångesten trycker att de är för många veckor kvar innan bebis kommer.


Idag stod barnmorskebesök på schemat och dit följde Klara med, stolt som tuppen även fast hon egentligen nog inte tycker de är så roligt som hon får det att verka. haha: Bebis mådde bra, magen växer men har stannat av lite (livmodern, iaf. haha), peppar peppar, proverna och blodtrycket va bra. Så där va inget att klaga på.
Efter det skulle Josefine och Kasper kommit hit och lekt, men det blev tyvärr inte så :( Men vi gjorde det bästa av situationen och Senita och Oliver kom hit och lekte istället. Klara och Oliver lekte på fint medans Vincent tog sig en eftermidagslur, Roger han va för duktig där ute i trädgården som alltid och jag och Senita satt och babblade om allt och ingenting. Mest dock om de gemensamma som komma skall - förlossning. Haha!

Lite bad i poolen för barnen, och mycket snack för oss vuxna. perfekt! ;) Fika och följt av massa lek innan det var dags för kvällsmat som idag blev torsk i folie och egenodlade nypotatis. - hur gott som helst! :D

Och som avslut på detta inlägg bjuder vi på en gammal och söt bild på barnen :D tänk, att snart har vi tre sådana här fina små söta barn! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer