En felkoll.

Hej på er alla fina!
i detta nu har vi precis fikat färdigt och ska bege oss ut på stan. Melissa är vildare än vildast och de andra två är tröttare än tröttast. haha!
Denna mamman är med trött, sömnkontot är fortfarande på minus och jag räknar inte med att det ska bli något bättre utan jag får helt enkelt finna mig i att ligga på minus, lite svårt att sova ikapp dem timmarna man missar.

Klockan ringde en hel timme tidigare imorse än vad den brukar göra, vi skulle till tandläkaren med Vincent och behövde därför ta bussen från oss redan vid 8, men det gjorde vi minsann helt i onödan för när vi väl kom till tandläkaren och skulle checka in i datorn så stod det bara att personnumret inte hade någon bokad tid - jag provade igen för jag tänkte att jag kanske hade snurrat till siffrorna.
Nej minsann där var ingen bokad tid, tar upp telefonen och inser att det var igår han hade tid, inte idag. SUCK!
Så det var bara att gå till kassan, säga som det var att jag var helt inställd på fel dag och så fick vi en ny tid.
Så jäkla typiskt samtidigt som det nog var rätt bra, för så trött Vincent var när vi var där hade nog ingen tandläkare fått kolla honom i munnen. haha

Aja. nu får jag väl avrunda så vi kommer ut på stan lite. vi har en halvtimme att fördriva innan affärerna öppnar klockan 10 och sen ska vi bara precis hämta ut två byxor till Vincent och Melissa och därefter gå och byta en leksak som gått sönder, sen är det buss hem och fixa där hemma.
Imorgon nalkas kalas, så ni kan ju tänka er hur mycket där är att göra - samtidigt som vi verkens kan duka eller något förens precis innan kalaset imorogn för jag vet att där kommer vara en liten tös vid namn Melissa som kommer ställa till med beskymmer om vi dukar innan hon ska sova imorgon ;) haha.

Sen vet jag inte vad vi tänkte när vi la kalas klockan 12, när hon sover mellan 11-13....... aja.

Svar nej. Klara va inte på fotohumör idag.
Jag hoppas på bättre tur i eftermiddag då jag hade plan på att ta foto i den nya kjolen.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind,
Det är lätt hänt att man vimsar till saker lite när man ligger på ständigt minus på sömnkontot!😆 Tur att ni fick en ny tid, men lite surt kanske när man har stigit upp extra tidigt! Lycka till med kalaset, och hoppas att ni får det riktigt trevligt!🌸
varapavag.se
Hur blir det för er när ni missat tid får ni betala 700? Det får man göra här, vilket kan vara ganska galet ibland kan jag tycka speciellt om man har oturen att bli sjuk i samband med ett besök, vi måste nämligen avboka senast 24 timmar innan besöken 😟
www.saramadeleine.se
Aqpsjumper
Aqpsjumper,
Haha, vad snopet med tandläkartiden 🙈 hoppas ni fick en mysig förmiddag på stan åtminstone 🌸
nouw.com/aqpsjumper