En dejt med henne❤️

Fredag & ledig dag. Även om jag varit ”ledig” hela veckan har de små varit hemma och lediga med mig, och stora donnan har spenderat dagen i skolan och sen med kompisar.

Förmiddagen umgicks vi med Senita, Neja och Oliver till Vincents stora förtjusning. Från att träffa varandra och leka var varannan dag blir det inte så längre, eftersom han numera blivit skolpojk och Vincent är kvar på förskolan ett år till. Men det löser vi nog med tiden ändå, att dem får ha kvar sin vänskap. Flickorna leker ju på förskolan och vi har ju även med dem om vi är lediga båda två en fm, och där hänger ju Vincent också på eftersom är jag ledig är han ledig ;) haha!
Menmen. Förmiddagen gick fort, och efter lunch när storasystern i familjen kom hem va det tänkt att köra iväg och kolla på några kläder till Melissa, Klara va dock inte alls sugen på de så hon flörtade in sig hos Mollie och lekte med henne och Lova hela eftermiddagen istället.

De små barnen önskade McDonalds till kvällsmat, och eftersom vi hade varit iväg hela eftermiddagen kände jag inte mig alls motiverad till att köra hem och laga mat när klockan nästan va 17 när vi var tillbaka nära hem, så vi bestämde dejt med familjen Silver på McDonalds och bannlyste oss nog därifrån med barnens trams 😂🤦🏻‍♀️.

Väl hemma blev det mys en stund innan sängen för de små, och lagom till dess kom Klara också hem. Vi bestämde oss för en myskväll med en film, som Klara fick välja och passade på att fixa Disney+. 🤭

När de små somnade och jag hade fått undan disken i köket valdes det film, skönheten och odjuret blev kvälls film och Klara har redan planerat att vi ska se high School musical imorgon - inte mig emot 😍.

Efter lite kliande på ryggen sover nu den stora donnan också denna fredag och jag tänkte sätta mig och titta på något och slå lite nytta med nöje - sortera underkläder & para ihop strumpor. Wiho. Vilken rolig fredagskväll 😂🤭


hur spendera du denna fredagskväll ? 😍

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer