En bildbomb denna måndag.

Allmänt
Då är denna dagen också förbi och snart är det en ny dag med nya utmaning, nya bus och aktiviteter. 
Vinecnt lyckades sova i 2timmar, Klara lekte fint med sin pysselbok för att sen övergå till lek med sina dockor. Så på den tiden Vincent sov hann jag stryka all tvätt, hjälpa Klara med blöjbyten på dockorna och på/avklädning och fixa mat till oss (värmde pizza från igår) och precis när jag satte mig ner för att börja äta så hörde jag att Vincent började vakna. Såklart ville han också vara med och äta ;) haha! 
Eftermiddagen spenderas med lek, dockor och att underhålla Vincent med olika leksaker och aktiviteter som han klarar av. Så roligt att se hur han bara från dag till dag utvecklas. Idag testade vi att ligga på magen med amningskudden som stöd under bröstet så han kom upp lite, det var mycket uppskattat för då såg han ju lite mer och kunde ta tag i leksaken framför sig på ett helt annat sätt. 
Vi tog även en promenad/cykeltur på seneftermiddagen, strax innan Roger kom hem (han kom körandes när vi hade halva rundan kvar och Klara var trött på att cykla så vi fick skjuss sista biten, haha). När vi hade kommit en bit på vägen kom där en bit körandes bakom oss, Klara vänder sig om och till hennes stora lycka är det en polisbil. En överlycklig tjej vinkar glatt till poliserna som vinkar tillbaka och startar blåljuset, bara för henne! Hennes blick och skratt var ett bevis på att hon blev helt överlycklig! :D 
När vi kom hem fick Klara ta på sig lite mer kläder för då hade hon bestämt sig för att hon skulle leka i sandlådan så jag följde med henne och gjorde det, hon blev dock blöt om vantarna och sa bara efter en liten stund att hon ville gå in (inte mig emot, för vid det laget frös jag om min rumpa som lyckades bli blöt av sandlådekanten).Väl inne började vi med maten, korvstroganof och ris/ och kollade på 101dalmatiner. Så idag fick de bli middag inne i soffan till Klaras stora förtjusning. 
Resterande del av kvällen har vi myst och tagit det lugnt. Precis som det ska vara :) 
Skriva är något Klara är förtjust i, och för varje dag som går blir hon duktigare och duktigare! 
Denna bomb med bilder får avsluta denna måndag :) Natti!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer