:)

Varför bloggar jag?
Jo, jag har bloggat i omgångar genom åren. Kollar jag tillbaka i de olika bloggarna jag haft så var jag nog mest aktiv 2008-2010. Sen har jag nog haft lite perioder då och då där bloggen varit aktiv. Vet att jag hade en period när Klara va liten bebis där jag uppdaterade ofta.
Och då som nu, jag skriver för att skriva av mig. Göra inlägg om vad vi gjort/ska göra.
Mitt minne är sämre än sämst & jag har märkt att om jag skriver ner det kommer jag ihåg sakerna bättre, även om jag inte kollar tillbaka och läser. Sen tycker jag det är kul att titta tillbaka och läsa vad man gjorde tex förra månaden osv.
Sen är ju en del av mig som behöver motivationen att gå ner i vikt/komma i form. Inbillar mig att om jag skriver om det blir jag mer motiverad och sporrad till att lyckas.

Ibland blir det kanske 10inlägg en dag, bara för att jag kan och vill. Andra dagar blir där kanske inget.
Mycket vad dagarna har att erbjuda, så som en sån här dag där vi bara myser och loppan inte är sugen på att göra något ( har kommit med tusen olika förslag, inget passar damen!) annat än att titta på tv, rita och skriva då och då. Ja då är det lätt att hamna här igen, speciellt med en sovande bebis i famnen. Kommer inte så långt, kan inte göra så mycket annat än att mysa ;)

Vi fick sällskap av spindelmannen till lunchen, och enligt Klara dög inte soppa så jag gjorde lite pannkakor till henne vilket inte heller dög.
Mjölet var nästan slut så tillsatte lite annat mjöl, så Klara tyckte inte dem va goda 😂 haha!
Gjorde henne nöjd med att hon fick plocka lite godis istället! 👍🏻😅

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer