Femåringen bossar!

Hej du kära blogg.
Det är inte som du tror, att du blivit bortglömd. Nej det är bara så att jag prioriterat bort dig lite för att hinna med allt annat roligt jag vill göra med familjen om dagarna. Roger har varit hemma 10dagar i samband med förlossningen på Melissa och även nu i helgen + igår va han hemma, det är inte så att jag släpper allt för att sätta mig och uppdatera när jag vet att jag får tid till det sen om dagarna när han inte är hemma och barnen är på förskolan eller leker fint själva.
Så förlåt, men jag ska jobba mig tillbaka till vanan att besöka dig, och uppdatera dig om vad som händer om dagarna. Bra va? ;)

Tisdag idag och barnen är på förskolan, och just i denna stund sover Melissa i vagnen.
Det var en hemsk lämning dock, Vincent han skrek och va helt förtvivlad och det är då jag bara vill ta upp honom och ta med honom hem igen. - men hur bra är det för honom? Nej, han hade lugnat sig igen tydligen för jag ringde när jag var påväg hem efter att ha lämnat Klara. Blä. Tycker inte om när han inte vill bli lämnad, såg verkligen paniken i honom..
Menmen, jag får helt enkelt lita på att han har det bra där och inte är ledsen längre.
I helgen fyllde Klara 5år, hur sjukt är inte det?
Hon hade bestämt sen innan att hon ville till Busfabriken i Helsingborg och busa hela dagen, och till önskemål hade hon att vi skulle fråga Minya och hennes familj om dem ville busa och det ville dem till hennes stora förtjusning.
Busande höll i sig hela dagen, från 10 till 18.30 såklart med flera pauser, både med sömn för Vincent och sockerkicka igång oss själva och barnen ibland. Haha! Men det var mysigt, men en utmaning med Melissa. Första gången vi va iväg med henne på något sådant, och sen har vi nog inte varit iväg med de andra två när de var riktigt så små på ett sådant ställe. Kanske inget att rekommendera egentligen. Men hon hade inga problem att sova i oväsnet, det var mer att hon inte hade ro att äta och därmed kom hon inte heller till ro, men när hon väl fick ro att äta (gick ut och satte mig på uteserveringen) så fick hon även ro att somna :D

I söndags va det fotboll på schemat och Melissa va med på sin första match, även där skötte hon sig bra och konstigt nog sprang inte Vincent mot planen hela tiden,vilket han gjorde varje gång vi va där när jag hade Melissa i magen - taskigt. haha! Men det var rätt skönt att slippa springa efter honom hela matchen i söndags.

Och på kvällen kom Marcus & Olivia hit och grillade med oss, med sig hade dem presenter till barnen - blandannat detta spel till Klara, haha!

Och igår tog vi det bara lugnt, och på kvällen fick vi sällskap av Anna, Johan och Joel som hade med sig både mat och efterrätt. Mums! En trevlig kväll, helt lagom. :D

Men nu inser jag att det är ett otroligt rörigt inlägg, så ja tror jag avslutar här och kanske startar ett nytt inlägg senare under dagen. Något lite mer sammanhängande kanske? aja, uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna, det är gjort iaf ;)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer