Sömn, vad är det?!

Att korta ner sovstunden för Vincent verkade inte göra någon speciell påverkan på hur han sover eller inte sover på nätterna. Han fick sova kortare igår, och somna senare än vanligt. Lik förbannat vaknade han inatt - mer än en gång 😴 enda skillnaden va ju att han va lite tröttare under eftermiddagen och kvällen igår, så hellre en glad och pigg unge som sover den där lilla extra stunden på dagen, om det nu inte gör någon skillnad på nattsömnen..

Alla tre barnen sover, och förmodligen Roger med. Jag däremot sitter här inne på Klaras rum i hennes säng och har precis beställt dekorationerna till Melissas dop, samtidigt som jag har ena handen på henne för att lugna henne när hon får sina "attacker".
I perioder drömmer Klara jättemycket, och det är jättehemskt. Många av gångerna uppvisar hon de som så många kallar nattskräck.. hon skriker, är okontaktbar och ja. Det är bara så himla hemskt att se och vara med om. Jag kommer så väl ihåg att en av mina småbröder hade det när han var liten, och någonstans där har jag väl tagit efter hur mamma gjorde då. - att bara vara där och försöka lugna me inte väcka.
Det var någon som sa till mig att man aldrig ska väcka någon som har nattskräck eller så, för då återkommer det lika fort som man har somnat igen.

Hemskt är det iaf, att inte kunna göra något. Likadant de gångerna hon bara sitter i sängen, stirrar rakt fram och skriker AAAAJJ. 😥 Det skär i mammahjärtat.

Nej nu va det nästa som behöver sin mamma, Melissa är nog hungrig så nu avrundar jag och hoppas på lite sömn efter att Melissa ätit.


Puss och kram på er finisar!

Bjuder på tre redan använda bilder 🙈😘

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

isabelhakansson
isabelhakansson,
Kämpe du är <3 Kramis
nouw.com/isabelhakansson
kristopheronegard
kristopheronegard,
Sömn, vad är det? 😊
nouw.com/kristopheronegard