Bebis vaknar alltid på fel tid.

Förmiddagen har snart passerat och det är snart dags att inta lite lunch. Kanske hinner detta göras innan bebis vaknar igen? Vem vet, brukar dock inte vara så utan det brukar vara precis när man satt sig ner med maten och börjat äta - då vaknar bebis. Så har det varit med de andra barnen, och hittentills har Melissa lyckats pricka in rätt många måltider ;)

Morgonens timmar gick åt att titta på när dem grävde utanför, de började klockan 7 och givetvis precis utanför. Ingen va lyckligare än Vincent. Klara tyckte väl också de var lite kul att titta men hon stod ju inte i en halvtimme och kollade. haha!

Aja, han va ju sysselsatt iaf :D haha!

Igår hade vi besök av Bettina och hennes två sötisar, Pauline och Celie, supermysigt och barnen de lekte mestadels fint. haha Bara Vincent som har lite svårt för att någon annan leker med hans leksaker. Men han måste ju lära sig, och förhoppningsvis gör han också det såsmåningom ;D

Och tanken idag var att vi skulle ha lite mammafika idag, där var några avhopp redan igår men idag kom ytterligare ett (Julia fick för sig att hon skulle in och föda barn ist ;)) haha. Så vi ställde in och hoppas på att kunna få till en träff snart ändå. :)

Nu va tanken dock att äta, men jag hann inte ens så långt för nu vakna Melissa - Vad va det jag sa? :p

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer