Egentid delux!

Ett tag tyckte jag ändå att min rädsla för mörker hade bättrar sig, att jag hade börjat klara va det.
Men ikväll känns det inte alls så längre. 🙈

Men sen om det har med att jag sitter hemma hos någon annan, eller om det har med att jag bara hade blivit van genom jobbet. Ja det vet jag inte.

Jag vet hur jobbigt jag tyckte det var på vinterhalvåret, att gå in till vårdtagarna på morgonen. I mörka hus, med kusliga vrår. Haha! Sen var det såklart jobbigare med vissa hus än andra. Men det hade nog sina förklaringar med.

Ikväll har jag suttit barnvakt iaf, till två helt bedårande små troll. Vi har lekt och busat mest hela kvällen, och sen dem somna har jag varit effektiv.
Jag har både fixat med min nya hemsida, som är kopplat till min Foreververksamhet och sen har jag även tagit mig tid att kolla genom produkter, läsa på, lagt till beställning på de produkterna jag vill härnäst och hunnit med massa andra roliga saker på sociala medier.
Det där med egentid är helt klart två skilda saker, att ha det hemma - trots sovande barn eller vara iväg.
Här har jag ju inte haft något eller någon som stört mig, medans hemma har jag både sambo och oftast minst ett barn som stör någon gång under kvällen ;)

Men nu längtar jag hem, hem till sängen & hem till min fina lilla bebis.
Mina bröst är sprängfyllda, för vid denna tiden har hon ätit två gånger av mig - minst. Så jag hoppas hon är hungrig när jag kommer hem
🙈

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Vinslöv

Gillar

Kommentarer