Egentid! 🙋🏼

Familjen ?, Emma-Matilda ??

Godkväll kära vänner & bekanta! Just nu ligger jag inne i Klaras säng och lyssnar på hennes djupa andetag. Tänkte ligga kvar här en stund och mysa innan jag beger mig ut i köket och fixar undan efter dagens middag - pannbiff, potatis & sås. Mums!

Idag har jag strukit halva dagen, och andra halvan av dagen har jag lekt och busat med barnen, lagat mat & tittat på när Roger gjort massa i trädgården. Haha. Han är bra han!
Grannflickan har varit här hela förmiddagen & halva eftermiddagen, sen försvann båda töserna in till dem istället och först vid lite efter 18 lyckades jag få hem loppan. Haha! Helt slut var hon, och hade mer eller mindre panik över att behöva städa undan på sitt rum. - dock lyckades vi städa och nu sover hon gott i sin säng, på sitt städade rum.
Vincent sover också sen en halvtimme tillbaka, och jag hoppas han fortsätter göra det. Han har fått lite hosta men jag hoppas det är övergående så det inte utvecklas till en förkylning och massa möööög.

Nej nu kallar plikten medans mannen är och tränar ska jag försöka röja i köket och lägga in tvätten jag så fint strukit! (Eller så blir det rentutav att jag sätter mig i soffan och tittar på ett avsnitt av pretty little liars, jag har inte bestämt mig än 🙈😂)

Puss&kram på er iaf! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Misstossequeen,
Låter som en bra dag 😊
misstossequeen.se