Egentid!

Familjen ?, Onödigt vetande

God förmiddag!
Plutt sover och Klara är lämnad på dagis sen snart en timme tillbaka, och lilleman har sovit i lite mer än en timme så jag ska nog inte ropa högt om att skriva klart detta inlägg för jag brukar inte hinna göra det av någon konstig anledning. haha
Men vad gör det när det är underbart att spendera tiden med barnen?! :D
Dock har han inte varit så glad och sprallig som han varit innan. Och om det är pga magen, tänder eller vad det är de vet jag faktiskt inte. Gav han lite Alvedon innan i alla fall, kletade på lite i tandköttet och jag tror han har ont, verkar som det.
Idag är planerna inte många. Jag ska försöka fortsätta med att plocka undan och städa, wiho vardagsysslor. Men annars blir det bara att mysa och busa med bebis innan vi ska hämta hem Klara igen. Efter det blir det att köra till tyringe och BVC, dags för vaccinationen idag.
Lagom kul när han redan är gnällig. Känns som han kommer bli ännu mer gnällig efter den, så rätt skönt att vi båda är hemma efter det. För jag har minsann lurat Roger ytterligare en gång att han ska följa med, jag vill och kan inte hålla honom när han ska få sprutor. Tur min älskade kan det så får jag och Klara leka undertiden ;) haha.

Aja, jag hann hit iaf. jag hann skriva färdigt för nu ska jag gå och göra mig en kopp te. En kopp som jag inte kommer hinna dricka färdigt. Men man kan ju värma det ;)

Ha en bra dag :)
Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer