Dyr frukost!

Familjen ?, Min resa! ????

Tror oroligheten från Vincents sida inatt, somna 02 vakna 05 beror på att han kanske hade ont i magen. För han skötte magen ordentligt innan han somnade om vid 6.. Och sen är han prickig idag, så jag chansar på att jag kanske har fått i mig mjölkprotein. Vilket jag "hoppas" jag fått så han inte reagerar på något annat också. Uhu.
Han somnade i alla fall vid 6, lagom till att jag hörde Klara vakna. Startade tven och bäddade ner henne i soffan för att sen fråga om jag fick in och lägga mig en stund till, vilket hon inte hade något emot - tack och lov.
Där efter har jag inte någon uppfattning om tid, eller vad som "hänt", inte mer än att jag vet att jag puttade till Roger när Klara kom in och sa att hon var hungrig. Och kände när hjärtat la på mig täcket, konstigt nog frös jag trots långbyxor, T-shirt och fleece, och sen två täcken. Haha. Men det är väl tröttheten som spelade in.

Nu sitter jag med Vincent sovandes i famnen, han somna precis. Klara pärlar halsband & jag har precis intagit efterrätten av frukosten - en clementin.
Frukosten blev "dyr" idag, var så sugen på varmchoklad, sen köpte jag bullar igår så va ju bara tvungen att ta en. Den var grov, alltid något! ;)
Aja, har lite fler pp än sist jag va med, dels för att jag väger mer och sen för att jag ammar! 👍🏻

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer