Drulleförsäkra!

Inlägget är i samarbete med Drulleförsäkring.nu

Gång på gång på gång, genom alla år. Egentligen sen jag fick min första telefon så har dem gått sönder. Eller okej, första telefonen, min nokia 3310 tuggade vår hund upp. Men annars har jag alltid haft väldig otur med att tappa dem så framförallt skärmen går sönder.
Och har jag inte haft oturen med att tappa dem så har jag haft otur att bli av med dem.
Jag fyllde ner från Örebro i samband att jag träffade Roger och vid ett tillfälle va vi ute på en krog i stan, dansade och hade supertrevligt - tills jag inser att någon har tagit min telefon, från min väska. PANIK.

Där och då var jag överlycklig över att mamma hade drulleförsäkring som hjälpte mig en bit på väg till en ny telefon. Så även om det förmodligen känns pissigt att betala fakturan när den kommer, varje månad eller en gång om året så när du väl är i situationen och behöver använda det så är det så himla bra att ha den!

Drulleförsäkring kallas ju även allriskförsäkring och ersätter den typ av vanliga skador som uppstår genom plötsliga eller oförutsedda händelser. som tillexemepl du tappar något eller blir bestulen på något utanför hemmet. Men också om du råkar slå sönder något i hemmet. Med andra ord är det en försäkring som absolut passar dig som precis som jag är klumpig. Tänk så mycket mer pengar man hade behövt lägga ut på saker som gått sönder, eller blivit skadade. Sen tycker jag att det känns som en extra trygghet att ha en drulleförsäkring, det är ändå en försäkring som täcker lite av allt det där andra som inte finns med på någon annan försäkring.

Andra saker man också kan få ersättning för kan vara tillexempel, inredning som förstört av utspilld färg, nya nycklar och spärrning av de befintliga om man blivit av med någon/några. Kostnad av bärgning till verkstad och rengöring av tank om de är så att man råkat tanka fel drivmedel.
Så i det långa loppet är det mycket som en drulleföräskring täcker, därför rekommenderas man oftast att teckna en drulleförsäkring som ett komplement till sin vanliga hemförsäkring, så klicka dig in på DRULLEFORSAKRING.NU och kika vilken drulleförsäkring som passar dig/er bäst.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229