Drömmer mig bort om utemöbler!

Inlägget är ett samarbete med ekebymobler.se

Januari börjar gå mot sitt slut, och rätt som det är har februari också försvunnit med ett nafs. Marsmånad börjar bjuda lite varmare dagar, solen infinner sig mer och mer och vårkänslorna sprudlar inom oss alla.
Det är där och då vi går i tankarna på hur vill ha det på våra uteplatser under sommaren , men jag kan inte låta bli att smygkolla redan nu, och samtidigt som snön ligger som ett täcke utanför fönstret - på vår uteplats så drömmer jag mig bort till sena sommarkvällar ute på altanen!

I drömmarna går tankarna åt - utekök, vita möbler, en hammock och massa härliga grillkvällar med våra underbara vänner. Och jag har hittat en hemsida som har det jag söker, Ekeby möbler. Har ni varit inne där någongång? Kika in och dröm bort dig du också, rätt som det är så är det vår och alla slåss om möblerna!

Och när jag ändå går i drömmarnas värld om utemöbler tänker jag på hur man hade kunnat göra det i uterummet, i det uterum som vi i dagsläget inte använder mer än till förvaring och att Melissa sover middag där ute, jag hade velat göra om där helt. Glasa in hela och slår ner väggen till köket (göra om köket också...) öppna upp och göra det ljusare. Samtidigt som man självklart får har glasdörrar mellan kök & uterum för att avgränsa det lite. Men där ute i uterummet hade det varit hur fint som helst att ha en stor utesoffa, tänk alla vårkvällar & alla höstkvällar. Hur mysigt hade det inte varit och vem hade inte velat hänga med oss där ute?! :D

Kan dock inte bestämma mig om jag tycker att den grå passar bäst, eller om jag föll mer för den svarta faktiskt! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer