Dilemma..

Just nu står vi inför ett dilemma, nu har det varit jullov och barnen har varit hemma - men om tre dagar är det förskolan igen och jag vet inte riktigt hur det ska gå.
Ena dagen går det utmärkt att ha Vincent utan blöja, andra dagen går det inte alls - och vissa stunder är han så medveten om att han kissar på sig så ibland undrar jag om han gör det bara för att provocera mig 🤔😂

Problemet är ju förvisso, ska vi låta han ha blöja på sig på förskolan några veckor, Tills han är helt torr? Eller vi ska köra på som vi gör nu?

Känns inte rätt att dra på honom blöjan, han vill ju inte ha den. Men sen vet jag inte. Känns inte heller okej att låta honom gå utan om han egentligen inte år redo, vad ska han kissa ner på förskolan? Stolar, golv, mattor? - fröknars knä? 😱

Med Klara blev det ett totalt bakslag när hon började på förskolan igen efter semestern när hon skulle fylla 2. Hon släppte blöjan på dagen under sommaren och va torr i flera veckor, men på förskolan lyckades hon alltid kissa på sig, speciellt på morgonen.. fröknarna tyckte då att hon skulle ha blöja på sig, och där blev det totalt fel för henne ock plötligt skulle hon ha det hemma med.

Blä.
Vi får nog tänka lite till på det, hur vi ska göra. Så det blir bra för Vincent. ❣️

Helt klart bästa julklappen vi kunde köpa till Vincent 👌🏻😍
Skruva och greja, det är fina grejer det!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

bettinaliljeqvist
bettinaliljeqvist,
Åh 😔 vi har samma problem bara det att Lini inte bryr sig om att ha blöja men ändå... hoppas Ni kommer på en lösning ♡
nouw.com/bettinaliljeqvist
emmamatildaa
emmamatildaa,
men hur ska ni göra? 🤔 ska ni ha henne fortsatt utan?
nouw.com/emmamatildaa
ellinorekieninger
ellinorekieninger,
Hoppas du får en jättebra söndag!☺️Kika gärna in på min blogg där min senaste vlogg är länkad 😃
nouw.com/ellinorekieninger