Dietisten!

Godmorgon snyggingar!
Denna mamman är sleden, och ändå är de inte jag som varit uppe och nattat om Vincent inatt. Tror nog de är förkylningen som sätter sina spår, trodde verkligen att antibiotikan skulle ha kickat in nu så jag slapp möget. Men ja, det verkar ju inte jättelovande..

Aja. Idag är planerna inte jättemånga. Tänkte försöka stryka lite kläder sen när Vincent sover. Försökte göra de när han va vaken härromdagen men de gick sådär för han ville sitta i mitt knät och jag va livrädd att han skulle få handen mellan kläderna och strykjärnet. 😑 så det gick sådär.
Men vi får se, först och främst ska jag nu klä lilleman som också är färdig med frukosten, sen ska vi in till dietisten och se vad "domen" blir idag. Känns sådär för dem är aldrig nöjda. Haha! Det löser sig dock, för vi är inte oroliga för honom, inte det minsta! :)

Igår passade jag på att inviga min nya fina målarbok från kalenderkungen som vi hade som en av sponsorerna till bloggmiddagen. 👌🏻 perfekt sysselsättning när hjärnan inte riktigt orkar men man vill göra något mer än bara ligga i soffan och titta på tv. Passade på när Roger va i källaren och greja och barnen sov. 🤗

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Jennifer Queen,
Jag har suttit med min också, mega bra terapi!
thequeenie.se
minskatt
minskatt,
Hoppas de gick bra hos dietisten!
nouw.com/minskatt