Det var dags att säga hejdå.

För mig tog det emot, det gjorde det verkligen.
För någonstans vet jag att jag kommer ångra mig, att jag ångrar mig..
Men det var dags att ta klivet ifrån, samarbeten ska vara ömsesidiga och när jag inledde detta samarbetet när Vincent var liten visste jag inte bättre. Jag visste inte då att jag skulle betala skatt för produkterna jag tog emot, jag visste inte då att jag i själva verket betalade för att göra reklam för ett företag - och så ska det ju inte vara och nu vet jag bättre.

Det har dock tagit emot att avsluta. Men härromdagen gjorde jag det. - äntligen!

Men självklart är jag ju supernöjd med alla produkter och jag rekommenderar ju starkt twistshake till alla jag känner ändå..
det handlar ju inte om det, det handlar mer om att ingen vill jobba gratis!
🤗

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

charlottelinden.se,
Tycker att det låter som ett vettigt beslut! Förstår att det känns trist när det är ett företag som har funnits med dig en längre tid, men som du säger - det är ju aldrig rätt att man som bloggare skall behöva betala ur egen ficka för andra företags marknadsföring.
charlottelinden.se
Hanna,
Ändå bra gjort att du inte jobbar gratis länge!
www.hanilas.blogg.se
Jag har hört massa skit om TS att de läcker och att deras nappar är helt värdelösa. Utöver de bryter de mot WHO-koden vilket får mig att tycka att de är helt värdelösa. Jag gillar inte företag som bryter som regelverk som detta tycks ha satt i system.
www.saramadeleine.se
Cillaingeborg,
Ingen ska jobba gratis och det är synd att de inte upplyste dig hur det skulle hanteras.
cillaingeborg.se
Evelina,
jag förstår helt hur du känner!
www.evelinarou.com
Elisa,
Bra gjort, ur ett influensiskt perspektiv 😊 ett samarbete som innebär att man bara får produkter är inte värt eller bra för branschen. 😊
elisamatilda.se
Fnulan,
Det är i alla fall bra att du tänker till, var snäll mot dig själv och se ditt eget värde i det du gör Kram
www.fnulan.se
Ariella ,
Klart att man inte vill jobba gratis och egentligen så tjänar de stora pengar på det. Hur många är inte ambassadörer för det företage?
ariellalandqvist.wordpress.com
Aqpsjumper
Aqpsjumper,
Jag förstår dig helt och hållet, önskar att det skulle finnas bättre info än vad det gör om just sådana här saker om sammarbete osv 👎
nouw.com/aqpsjumper
Carolina,
Trist att det är så, ett företag jag faktiskt velat ha samarbete med inom sin tid då mina barn kommer. Men tusen tack för att du berättar <3
knaset.com