Det vandrande hjärtat.

Hej alla fina!
Mitt inlägg som jag så fint skrev och fixade igår har försvunnit någonstans i cypervärlden, och inte har den stannat och gjort avtryck på bloggen.. nej, mitt inlägg om det vandrande hjärtat är förvunnet så jag ger det en chans att skriva om det. Men som ni säkert också har märkt så blir det inte alltid lika bra den andra gången, men jag ska såklart göra mitt bästa för att det ska falla er i smaken ändå!

I torsdags damp det ner ett blått paket i brevlådan och till Melissa stora förtjusning fick hon vara med att öppna. Ur paketet trillade ett sött fluffigt hjärta - det vandrande hjärtat tillsammans med ett sött litet block från Mirre . Och nu tänker ni, vad är det?! Jo det ska jag berätta.

På Facebook finns det en supportgrupp som heter "länka med kärlek ", där det varje dag startas en ny tråd som man kan dela sin blogg. Varje dag man väljer att dela sin blogg ska man ge tillbaka lika många kommenterar som man får, alltså ska man kommentera på alla bloggar som är delade i just den tråden. Det roliga med just denna supportgruppen är att varje dag är det ett nytt tema, en ny fråga och vissa dagar är det tävlingar. En av dagarna är det då att man ska skriva om man vill ta emot det vandrande hjärtat, hjärtat som har blivit en maskot för själva gruppen och sakta men säkert jobbar sig genom Sverige från blogg till blogg.
När du mottagit hjärtat ska det då få följa med under helgen och sen ska det såklart uppdateras om Hjärtats äventyr.
SÅ här kommer hjärtats helg hos oss i bilder & text :D

I torsdags va hjärtat så trött efter resan så hon bestämde sig för att sova hela dagen, vilket vi såklart respekterade och barnen va lagom taggade för att leka en massa på fredagen, sagt och gjort. Fredagen började med massa bus. Barnen började leka med lego och såklart va hjärtat nyfiken men ändå lite blyg. Tre hulliganer i full fart, hur skulle detta gå?

Men ganska snabbt släppte blygheten och Klara tog sig an hjärtat, introducerade henne i leken och vips skulle hon vara med överallt.

Så därför va det ju en självklarhet att när vi skulle iväg till våra fina vänner i fredagskväll fick hjärtat glatt följa med. Och hur gick det där då? Jo hon fixade sig minsann en dejt och hade supertrevligt hela kvällen!

Lördagen va kommen och precis som mamman i familjen va hjärtat trött och behövde flera koppar kaffe under dagen, ett perfekt kaffesällskap om ni frågar mig. ;) Och eftersom det var lördag ville hjärtat såklart ha lördagsgodis, hon tog dock saken i egna händer redan i fredags och dök ner bland allt gott hemma hos Anna och Kim - så något lördagsgodis fick hon minsann inte ;)

Lördagen flöt på bra och vips som det var så skulle hjärtis på dejt igen, gäller att passa på när man är i Skåne eller?! Denna gången var det en romantisk flygtur på en flygande matta, men både Rubble och Hjärtis insåg nog att distansen med att hon skulle åka vidare efter helgen nog inte skulle fungera.

Söndagen kom och det var dags för barnens aktiviteter. Det hörde hjärtat och vips låg hon i Klaras väska - redo att åka på balett.
Så snart som vi kom hem blev Klara inspirerad och ville minsann att hjärtat skulle agera fotomodell. Det är klart vi måste föreviga att vi haft hjärtat hos oss denna helg. Nu ligger hjärtat och vilar upp sig inför redan som ska avgå imorgon. Det har såklart varit superroligt att ha besök denna helgen, och kanske kommer hon snart igen och kan ta en andra dejt med Rubble eller enhörningen! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så roligt att hjärtat kom på besök hos er i helgen. Det låter som att ni hade det väldigt kul tillsammans. Jag hade också hoppat ner i godislådan om jag fått chansen!
nouw.com/annaskarblom
Marie,
Oh titta så trevligt blogginlägg, samt så underbart Maskot hade det hemma hos er och väl omhändertagen =D
sweetwords.se
Yela,
Men va roligt att få följa med på din & hjärtats helg 😃 Ni verkar haft de bra & så härligt med så fint kaffesällskap 😁
beutyela.se
Fnulan,
Vad ropligt att läsa. Vilka äventyr hjärtat får vara med om. Stor kram på er
www.fnulan.se
Sarah,
Det är så tråkigt och irriterande när inlägg försvinner.. Speciellt om dom var långa :/
CheerSarah.devote.se
asemartensson
asemartensson,
Hjärtat värkar har/haft roligt hos er och vilka härliga bilder 😊
nouw.com/asemartensson
moahhansson
moahhansson,
Hjärtat verkar haft det bra och mysigt med dejter! 😊
nouw.com/moahhansson
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
vilken härlig helg hjärtat verkar ha haft hos er i helgen! 😊 härliga barn du har 😊
nouw.com/livetsomemelie
Amandizan
Amandizan,
Vilken helg hjärtat har haft! 2 dejter 😯Hjärtat behöver nog vila efter denna fartfyllda helg😊
nouw.com/amandizan
Elisabeth,
Roligt att få följa hjärtats helg hos er. Låter som ni alla fick en härlig helg. Ha en fin dag!
www.sjubarnsmamman.se