Det som inte får hända, hände..

Familjen ?

Det som inte får hända hände idag.
Efter jag och Vincent hade varit i Vinslöv & myst med My, Neona, Sofie & Jacob hämtade vi Klara på dagis och körde in till stan. Där gick vi in på hm, ville hitta nya byxor till Roger, då jag lyckades förstöra hans andra men det är en annan historia.
För er som handlat på hm i stan vet att herravdelningen ät längst ner i hörnan, och en bra bit ifrån barnkläderna & underkläderna..(poängen på att påtala det kommer)
Iaf. Vi hittade inga byxor men där var ett par jag frågade personalen om, och under tiden tog Klara tag i vagnen precis som hon brukar, skojade med lillebror som satt i vagnen och körde lite med honom. Vänder bort blicken två sekunder för att prata med tjejen i affären och puff va både vagn och barnen borta.
Paniken, rädslan, ångesten kom flygandes.
Mina barn, vart va dem? Hade någon tagit tag i vagnen, hade klara följt med någon? Va hon ledsen och hade panik?
Hann tänka en miljon tankar, sprang runt och kallade på henne, inget svar.
Hittar vagnen & Vincent bland bebiskläderna (andas ut!!) men ingen Klara. Dessa två minuterna va de längsta i mitt liv, och de ytterligare 5minuterna va minst lika jobbiga. Sprang runt och leta efter Klara, ropa på henne, frågade folk om dem hade sett en liten flicka med lila jacka. Men ingen visste. Gick flera varv och va påväg att ge upp, gå till kassan och fråga ifall de kunde ropa ut. Kanske då skulle hon komma, eller va hon ens kvar i affären?
Kände tårarna börja komma, min älskade dotter var va hon.
Då plötsligt hör jag Klara prata, skratta och komma gåendes med en ung tjej. En tjej var ansikte var bekant sen högstadiet men ingen kändis. Men åh, hon kom gåendes hand i hand med min dotter, mitt älskade barn som hade gömt sig bland underkläderna.
Där hade hon stått ett bra tag, förmodligen stått och pratat med tjejen för tjejen berättade att hon hade berättat både om dagis, påskfest och att hon var kissig.
Förgrymmade unge, skrämma livet ur sin mamma sådär. 😧 puh.
Fick med mig båda barnen ut från hm iaf, skällde lite på Klara samtidigt som jag bara kramade om henne och nästan grät. Hon vet mycket väl om vad som gäller i affärerna men ibland ska gränser testas, speciellt när man är uttråkad.

Aja. Barnen va välbehållna och inget hade hänt dem, bara Klaras bus. Men det kunde ha hänt dem något. Jag som brukar ha syskonvagnen, jag brukar sätta Klara i den för att då vet jag vart jag har henne. Idag hade jag inte det, tyckte inte det behövdes men hon påminde mig om att den är rätt värd sina pengar. 😑

Ovan ser ni tre söta bebisar, alla födda i oktober.
Jag startade ju en mammaträff för någon vecka sen, men vänner som fått barn nyligen. De flesta är i oktober kom vi fram till men inte alla 😀 ska bli kul att hålla fast vid detta att ses då och då, ska bli så himla kul och se hur alla utvecklas och hur alla bebisar blir små barn, små barn som börjar leka och busa med varandra 😍

Nej nu snarkar alla utom jag, vilket jag med borde göra. Sova iaf, men jag vet att jag förmodligen kommer snarka - kvinnligt va? 🙈 aja, jag kan inte hjälpa det. 😁

På återseende imorgon 😘

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer