Det rycker i livmodern

Hela dagen igår spenderade vi med mina småbröder, Benjamin och Jonathan. Även pappa va här vissa stunder på dagen och det var såklart supermysigt.
Solen sken och alla barnen va för det mesta på barn humör, det kan dock svänga fort på de där små liven. haha! Men det kan de ju på oss vuxna med, så det vore ju konstigt om det inte gjorde det på barnen.

Skämt och sido!

Idag har vi haft frukostbesök här, Senita, Martin, Neja och Oliver va här - och Senitas systerson. Åh, mina barn va i extas och jag med såklart. Jag tror aldrig jag kommer känna mig nöjd på bebismys. Haha! Speciellt lånebebisar, där man man lämna tillbaka när man tröttnat. Perfekt ju ;)

Vid 13 gick jag och barnen bort till Kim och Anna, dels för att barnen skulle leka men också för att vi behövde barnvakt. Dagen var kommen, två bilar i familjen och nu kan jag släppa paniken över hur jag ska ta mig till skolan, och hur låst jag kommer vara dem dagarna Roger har bilen. Nu är det löst. Möjligheten att köra in till biblioteken att plugga om jag inte kommer till ro hemma finns, det känns fantastiskt.
Det blev en likadan skönhet som den vi var, en Volvo v70 - men denna är manuell och vit. Superfin! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229