det kan explodera rätt plötsligt.

Hallå finisar!

Saknat mig?
Det är mer än en vecka sen jag uppdaterade er och min frånvaro har nog varit på grund av påsklov och påskhelg - barnen har varit lediga och Roger va långledig vilket har inneburit massor av tid med familjen och det gillas!

Igår var det återigen tillbaka till den vardagen vi är vana vid just nu, Vincent och Klara va på förskolan/skola och Roger på jobbet. Jag och Melissa mös en massa hemma i kombination med att vi faktiskt gjorde lite nytta.
Värmen kom med ett ständigt kaos här inne. Dammråttorna jaga en längs golvet och grusen utifrån fastnade vart man än gick.
Blir väl lite så när det blir så många dagar med fint väder, i kombo med att vi inte varit hemma hela dagarna/kvällarna heller.

MEN, vad gör det om hundra år? Idag är hela huset dammsugat och dammat. Leksakerna är hyfsat i ordning och Klaras rum är i ordning, för det fick sig minsann en omgång härromdagen. Det är ett rum som kan kollapsa på två sekunder. Släpp in tre barn och BANG där är som ett bombnedslag. haha!


Idag blev det lite stressigt på morgonen, vi sov 10minuter längre än vad vi brukar göra. Men Klara hann i tid till skolan och Vincent kom till avdelningen i samma stund som frukostvagnen rullades in så det var ändå okej tyckte jag. Jag och Melissa har tagit det lugnt nu på förmiddagen. Hängt upp en maskin tvätt och startat en ny, startat diskmaskinen och hunnit med att dammsuga i källaren. Annars har vi faktistk bara myst, lekt med dockorna och rullat boll! - en dag i min smak.

Nedan bombar jag med lite bilder från veckan/helgen. i en salig blandning. Håll till godo! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer