Det där med att testa, avtar de någongång?

God kväll finisar!
De flesta av er lär väl förmodligen inte läsa detta på rätt dag, nej ni kommer förmodligen läsa de på måndagen istället för idag söndag. Men de gör inte så mycket.


Hoppas ni haft en bra helg! Det har vi haft, eller ja så bra den kan vara med rastlösa och förtvivlade barn. Barn som slår halvt ihjäl varandra och föräldrar som gapar. Gah!
Jag förstår det här med Corona och så vidare, jag ska inte krångla så mycket men att vara hemma och ”isolera” friska barn. Ja jag vet inte vad jag ska säga.
Första dagen utan symtom är förbi iaf, imorgon är dem små lediga för att jag är ledig och Klara är hemma - sista dagen förhoppningsvis. Sen är de som vanligt igen på tisdag - hoppas hoppas.
Dem behöver, jag behöver. 😂

För lika mycket som jag behöver pausen från mina barn så behöver dem pausen från sin mamma.

Idag har nog varit mest intensivt. Melissa har verkligen testat testat och testat mig, gång på gång på gång.
Vincent trissar upp, sen slutar han när jag säger till. Men någonstans är de ju han som startat och Melissa apar efter, dock slutar hon inte utan måste fortsätta minst 2 gånger efter bara för att se hur långt mitt tålamod sträcker sig.
Idag gott folk, idag har det varit sämre än sämst.


Jag har varit den sämsta mamman någonsin, eller okej. Det finns sämre, men blä. Jag har inte varit den mamman jag vill idag. Nej, jag har gråtit flera omgångar för jag har känt mig hemsk, tråkig och ja dålig. Men en av omgångarna kom Melissa och gav mig världens kram, sa förlåt och tog hand om mig. Vi hade en lång diskussion om varför jag var ledsen och det verkade som hon förstod mig för sen när hon skulle trotsa en stund senare såg jag på henne att hon förstod att fortsätter jag blir mamma ledsen, och vet ni. Hon gjorde inte de mer än en halv gång efter jag sa till 😂💃🏻

En liten mini-vinst!!

I övrigt så har vi inte gjort så mycket egentligen. Röjt lite här hemma, Roger har grejat ute och barnen har försökt roa sig med lite allt möjligt om dagarna.
Stackars Klara har varit ledsen från och till, kompisarna har jagat henne - hon har ju inte fått cykla i helgen eftersom hon varit förkyld. Så enda sen i onsdags har hon varit lekfri, världen går under för vår 8åring.
Skämt och sido. Förstår henne, och jag begär inte att hon ska förstå, hon är bara ett barn.


Imorgon däremot tänkte vi bege oss ut, till någon lekplats. Ta med oss fika och bara mysa.
Vi alla klättrar på väggarna så när gubben/pappan får semester hemifrån på jobbet så spenderar vi tiden ute. Det får man väl? Eller?

Dem är ju inte förkylda längre, och har inte varit på mer än ett dygn när vi är ute. Ingen snorar och ingen hostar.

Eller jag tänker helt fel? 😣

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

bettinaliljeqvist
bettinaliljeqvist,

I know the feeling med friska barn under 48 timmars tillfrisknandet... har haft en vecka 😩 igår (söndag då 😉) var jag också en "hemsk" mamma 😔 heja heja ♡

nouw.com/bettinaliljeqvist
MariasVardag
MariasVardag,