Det är lite tufft ibland.

Att plugga på distans har alltid varit något jag varit tveksam till, jag vet nämligen hur jag kan tappa fokus och sväva bort i andra tankar. Men jag försöker.

Första dagen, måndagen den 19. då fick de superbra. Jag skrev klart uppgiften vi skulle ha då och jag började även på kommande inlämning. Inlämningen som ska in på fredag,och vet ni. Igår strax efter lunch skickade jag in mitt första arbete. sjukt nervös va jag, dels för att det såklart är första uppgiften, en annan del av mig blev stressad när gruppmedlemmarna i basgruppen hade skickat in sina och fått tillbaka betyg. Och sen dels för att jag kortade ner mitt arbete från 4,5 sida till 3 sidor. 3 sidor va max, så därför va de ju ett måste att korta ner det till de. Men vet ni, jag lyckades. Helt nöjd va jag inte när jag tryckte på "skicka in" MEN jag gjorde de och jag fick VG! Wiiiiiiihooo.
Jag är så överlycklig, jag är verkligen så nöjd med mig själv trots allt. Ett VG höjde min självkänsla till max och det har gett mig ett hopp om att jag kan detta, jag kan fortsätta - men och andra sidan va denna uppgiften rätt självklar. Hygien och smitta, det är ju något som blev lite repetition från gymnasiet och från arbetslivet. MEN jag grejar detta.


Idag är det dock ingen större motivation, jag har fått ta paus fler gånger än vad jag behövt de andra dagarna när jag suttit hemma. Jag har börjat med uppgiften som ska vara inne den 20/2, så känns ändå som det kan få vara okej att tappa fokus ibland. Vissa dagar kommer väl vara tuffare än andra och idag har både matlagning, städning och tven lockat. Jag har tagit små pauser, gjort vad behaget varit för att sen återgå till fokusen på boken. Är rätt säker på att jag lär fixa denna uppgift med bravur ändå. :D
Ytterligare en paus lider mot sitt slut och det är dags att sticka näsan i boken en stund till innan det är dags att hämta hem busarna!

På återseende! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
20/2?🙈 Kämpa på snäckan! 😘
nouw.com/jenniferofhbg
bettinaliljeqvist
bettinaliljeqvist,
Så grym!! Det är tufft att ha eget ansvar och bara tillåt dig själv att ta varje mikropaus som din kropp och knopp kräver ❤ heja dig 🤗
nouw.com/bettinaliljeqvist