Dessa trotsiga dagarna..

Nu äntligen verkar det som det funka, igen..
Dela gårdagen och idag har jag haft stora problem, dels med uppdateringen och att ens komma in på appen. Och sen har jag inte kunnat läsa någon blogg alls här på nouw.. Nästan så jag haft tanke på att byta portal men så blev inte fallet. Tycker tyvärr där varit rätt mycket problem den senaste tiden, men vi får se, tycker nouw är en portal och fortsätter gärna på den, vill dock att det ska fungera när man vill uppdatera, eller läsa andras.. Suck.

Aja. Idag har vi bara tagit det lugnt, vi tog en promenad när Vincent skulle sova, Klara cykla och hoppa i vattenpölar. Men idag var han sensommar, trots att han vaknade en hel timme tidigare än vad han brukar och sov knappt två timmar så vi får väl se hur eftermiddagen och kvällen blir. Näsan på lilleman har börjat rinna mer än vad den gjort innan, och man märker att han har ont i halsen när han hostar men jag hoppas det är snabbt övergående. :)

Hur har ni det idag? Kallt? Här är svinkallt, både inne och ute tycker jag. Men det kan också vara så att jag är frusen för att jag är trött. Försökte sova en stund när Vincent sov men först åt jag och Klara och sen babblade hon hela tiden och när jag äntligen lycakades somna skickade Roger sms så jag vakna. Haha.
Aja, fanns ingen mening att försöka somna om, för kort därefter vaknade såklart Vincent igen. Så nu är det full fart igen och blir väl de som vanligt hela dagen. :D

Ibland njuter jag lite extra när barnen roar sig själv, när dem leker och tittar på tv, eller som när Vincent sover. Det känns hemskt och jag älskar mina barn mer än allt annat men ibland är det faktiskt skönt att slippa 4års trossen, och detta eviga "mammmmmmmmmmmaaaaaaaaa!" Haha. Men trots att dessa småjobbiga dagarna, som är efter sömnlösa nätter och bråkiga barn. Så älskar jag vart enda minut med dem, sådär i efterhand iaf. Just i stunden tänker jag nog lite annat om dem ibland. Men de är väl inte jag? Haha.

Men nu ska jag gå och fixa lite mellis till mina faktiskt söta barn. Här nedan kommer bilder på Klara från när Vincent sov middag ;)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer