Den första gången..

Godmorgon alla fina!
Jag har inte en blekaste aning om hur natten egentligen varit, för inatt( & imorse) har jag varit så trött så jag stängt av klockan nu vid 7.
Anledningen till att klockan är ställd är för att Klara ska på simskola och jag ska efter detta inlägg gå in och väcka henne, men för tillfället sover alla familjemedlemmar.

Gårdagen va supertrevlig, som alltid.
Jag gillar fredagarna som sagt och jag tycker om att umgås med de fina människorna som vi brukar få äran att spendera våra fredagseftermiddagar/kvällar med.
Igår va vi hos Anna, Kim, Mollie och Elis och det bjöds på röd curry gryta med ris, hur gott som helst! Nam nam nam.

Flickorna åkte på disco, mellan 18-21 va de bara dem små pojkarna och Melissa där. Tillräckligt eftersom våra två små är överallt och ingenstans ;) men Melissa sov en stund mellan 18-19, och va därför sen uppe till 00 när vi kom hem. Så det förklarar nog saken varför hon sovit som en stock hela natten.

Planen idag är simskola, sen packar jag in de två stora i bilen och kör och lämnar dem hos sin farmor och farfar för att sen fortsätta upp till det stora gula varuhuset i Ullared.
Det är med blandade känslor, jag ska åka själv.
En del av mig skriker ”Jaaaaaaaaa” en annan del har panik.
Jag som inte ens klarar av att handla på maxi själv. Haha men det blir nog bra.

Vad har ni för planer idag? 😍

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Hanna,
Hoppas simskolan blev lyckad och att det blev rolig shopping på Ullared 😊
www.nouw.com/hanilas
Kamilla,
Ja säger jag så skönt att åka ensam till Ullared. Hoppas du får med dig det du ska och lite annat smått och gott hem. Lite avis är jag allt för nu börjar jag bli sugen på Ullared.
kamillaskamera.com/
IP: 82.99.3.229