Den första gången..

Godmorgon alla fina!
Jag har inte en blekaste aning om hur natten egentligen varit, för inatt( & imorse) har jag varit så trött så jag stängt av klockan nu vid 7.
Anledningen till att klockan är ställd är för att Klara ska på simskola och jag ska efter detta inlägg gå in och väcka henne, men för tillfället sover alla familjemedlemmar.

Gårdagen va supertrevlig, som alltid.
Jag gillar fredagarna som sagt och jag tycker om att umgås med de fina människorna som vi brukar få äran att spendera våra fredagseftermiddagar/kvällar med.
Igår va vi hos Anna, Kim, Mollie och Elis och det bjöds på röd curry gryta med ris, hur gott som helst! Nam nam nam.

Flickorna åkte på disco, mellan 18-21 va de bara dem små pojkarna och Melissa där. Tillräckligt eftersom våra två små är överallt och ingenstans ;) men Melissa sov en stund mellan 18-19, och va därför sen uppe till 00 när vi kom hem. Så det förklarar nog saken varför hon sovit som en stock hela natten.

Planen idag är simskola, sen packar jag in de två stora i bilen och kör och lämnar dem hos sin farmor och farfar för att sen fortsätta upp till det stora gula varuhuset i Ullared.
Det är med blandade känslor, jag ska åka själv.
En del av mig skriker ”Jaaaaaaaaa” en annan del har panik.
Jag som inte ens klarar av att handla på maxi själv. Haha men det blir nog bra.

Vad har ni för planer idag? 😍

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

charlottelinden.se,
Jag är också sådan som egentligen inte tycker om att gå och handla själv på stan och liknande, men de gånger jag har varit ensam på Ullared har det känts skönt på något sätt. Det är skönt att inte känna att man behöver anpassa sig efter någon annan och att man kan ta den tid man vill på sig 😊
charlottelinden.se
Jennifer,
Idag har jag jobbat och veckohandlat på Maxi 😊 Mer spännande än så blev inte denna lördagen 😋
missjennifer.se
Mrs.Kjellström,
naaw så roligt med disco för henne 😃
Jo de fixade du nog galant på egen hand 😃
www.mrskjellstrom.se
Senita
Senita,
Så fin hon var😍😍😍
nouw.com/senita
Malin Moen,
Alltid skoj med att få besöka Ullared! Inte för man alltid hittar något skoj där. Men det är skönt att få komma bort ifrån vardagen och de dagliga rutinen. Det är trevligt att komma bort 😊
MalinMoen.com
katjaziden
katjaziden,
Åh vad mysigt att ha ett gäng att hänga med på fredagarna. Vi hade det när vi var föräldrarlediga sen kom vi ifrån det när alla började jobba, jättetrist!!
nouw.com/katjaziden
Låter som härliga dagar 😃. Som lärare blir jag alltid så glad när föräldrar går på simskola med sina barn, det är så bra med vattenvana tills de börjar skolan. Ser varje år hur färre och färre barn är vattenvana och kan simma när de börjar skolan. Vissa kämpar varje år utan att klara simningen, vilket i sin tur medför att de inte blir godkända i simning i årskurs 6. Så jag blir jätteglad när föräldrar gör barnen vattenvana i tid 😃
www.saramadeleine.se
Yela,
Va fint ni verkar haft de! Kul med Ullared också 😃 Vore kul att se vad du hittat där sen 😊🌸
beautyela.se
Hanna,
Hoppas simskolan blev lyckad och att det blev rolig shopping på Ullared 😊
www.nouw.com/hanilas
Kamilla,
Ja säger jag så skönt att åka ensam till Ullared. Hoppas du får med dig det du ska och lite annat smått och gott hem. Lite avis är jag allt för nu börjar jag bli sugen på Ullared.
kamillaskamera.com/