Dem är bara små en gång.

Att ha barnen i sängen är aldrig något som stört mig. Jag kommer ihåg när jag var gravid med Klara, då var det så mycket snack från alla andra om att barnen skulle minsann sova i sin egen säng från första början - det var bäst för dem och så skulle det vara.

Men redan när Klara kom till världen kände jag att jag var för orolig för att hon skulle sluta andas osv så hon fick ligga i vår säng. Sen blev det nog bekvämt, imed att hon åt på nätterna och såklart blev hon van vid att sova intill oss.

Roger sa många gånger att hon aldrig skulle kunna sova själv, och det ligger kanske något i det. Hon kommer ju in än idag och sover hos oss ibland, men vet ni. Det stör mig faktiskt inte.
Det är trångt och det är varmt ibland, men dem är bara små en gång & det känner jag att behöver dem, eller framförallt hon den närheten och kärleken - jamen såklart ska hon ha den!

Vincent sov i vår säng, mer än vad Klara gjorde och han sov nästintill alla nätter från det att han föddes till det att Melissa kom till världen. (Alltså hela tiden när vi hade honom i vårt sovrum) men när han fick eget rum, då sov han i sin säng & har gjort i stort sätt sen dess👌🏻

Melissa sover i vår säng, henne var jag dock duktig med att lägga i vaggan. - trots oron och paniken över att hon kanske skulle sluta andas när hon låg så långt iväg från mig. Men hon blev förkyld och där blev det andra prioriteringar än att vänja henne vid egen säng. & sen blev det såklart också bekvämt eftersom hon åt på nätterna och nu har hon sovit i vår säng hela nätterna - länge 😂🙈
Tanken är såklart att hon ska sova i sin egen säng, även om jag tycker det är himla mysigt att ha henne nära. Men nu ska hon bara bli fri från den hemska hostan hon har på nätterna, för sålänge hon har den - så SKA hon sova bredvid mig för rätt som det är måste jag vända över henne helt för att hon ens ska få luft.

DOCK är det väldigt trångt när alla tre barnen ska ligga här inne tillsammans med oss, i vår 160säng. Haha!
Fast det är mest Roger som blir lidande för dem ska alltid ligga så nära honom som möjligt
❤️

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer