Deewatch 🎀

Samarbete

Paket som jag fick igÄr var mycket riktigt frÄn Deewatch, som dÀr var nÄgon som tyckte det sÄg ut som.
Och i paketet lÄg dÀr ett helt underbart fint armband, jag Àlskar det.
Jag har inte kunnat ha armband de sista mÄnaderna för att Vincent Àr sÄ himla snabb och ska dra av det, men det verkar som han lugnat sig sÄ nu Àntligen kan jag kanske börja anvÀnda bÄde armband och klocka igen.

Jag fick dock inte rÀttvisa bilder pÄ armbandet, verkens med eller utan blixt, inte i ljust eller mörkt. Nej det blev helt enkelt inte bra, och varför vet jag inte men det var helt enkelt inte min dag att ta foto, verkens igÄr eller idag. Humf. Jag försökte Àven ta bilder i andra sammanhang, men inte ens de blev bra men det var nog inte armbandets fel utan det var jag som blev fel pÄ alla bilder. Haha.

Aja. HÀr Àr nÄgra bilder pÄ armbandet, och jag tycker absolut att ni ska klicka in er pÄ Deewatch, och kika i deras armband men ocksÄ deras superlÀckra klockor. Ska lÀtt önska mig en sÄn i julklapp, frÄgan Àr bara om jag ska önska mig den av tomten eller Roger? ;)

Kollar ni noga pĂ„ bilden pĂ„ Klara sĂ„ skulle hon ju sĂ„klart lĂ„na det under tiden jag tog bilder pĂ„ henne, bilder hon tyckte att jag skulle ta :p haha. Alltid kul att ta bilder, speciellt pĂ„ barnen - nĂ€r dem vill. đŸ‘đŸ»

InlÀgget Àr i samarbete med deewatch

Puss & kram Emma-Matilda

  • Samarbete
  • NĂ€ra Finja

Gillar

Kommentarer