De minsta och deras idéer.

Hej solstrålar.
Hur är vädret hos er idag?

Här är det för evigt grått och tråkigt. Jag hade hoppas på lite snö nu, snö och sol. Kan man inte önska det??

Idag har jag varit effektiv. jag har både kollar rundor efter artiklar och annat till mitt examensarbete och hunnit va med Senita en runda. Tragga och tragga. - precis det vi är bra på. haha!


Jag har även hunnit gå genom barnens julklappar och få rätsida på det, ordning och vad som kanske behöver kompletteras så de känns skönt. Jag trodde dock att det var lillasyster som låg på plus. Men det verkar som Vincent dragit iväg och även Klaras julklappar börjar bli färdiga. Det är superroligt att köpa julklappar men jag tycker alltid det är lika jobbigt att inte veta om personen man ger det till blir nöjd. Tillräckligt nöjd..

På Klaras önskelista iår stod där "ett riktigt trollspö, en egen telefon och pengar" hummf.. Ja. känner jag henne rätt kommer hon nog bli en aning besviken på julklapparna jag köpt till henne. Men jag hoppas hon blir nöjd ändå!

Nu är bara problemet, jag vill slå in det. Men med mitt minne så lär jag ha glömt vad jag köpt till barnen så jag väntar några dagar till för jag vill ha koll på läget in i det sista och sen vill jag ha lite koll på vad som ska vara från vem, och vad syskonskaran ska ge varandra..

Nu däremot ska jag kolla lite till på mitt förbättringsarbete och hur jag ska göra för att lyckas med det, sen är det minsann dags att gå och hämta hem gullisarna. Melissa och Klara iaf, Vincent följde med Senita och Oliver för en stund sen. Eftermiddagen och kvällen ska vi spendera med att göra julgodis, pyssla och bara mysa. UNDERBART hoppas jag på.

Idag ville småttingarna matcha. TIll Vincents besvikelse så skulle de inte vara på samma avdelning, vilket han hade fått för sig att de skulle. men de blev nog bra ändå. Julfirande på förskolan idag :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer