Datorn vs telefonen.

Allmänt
Känns konstigt att sitta vid datorn och knappa på tangenterna istället för att skärmen på telefonen, och färdigheten i fingrarna sitter inte riktigt där den ska utan de blir mer stavfel än någonsin. Haha
Men på något sätt känns det mer avkopplande att sätta sig vid datorn en stund än att ta upp telefonen, som jag numera i stort sätt bara använder till att ta bilder på mina sötisbarn. Ja jag kollar ju på Facebook någongång under dagen med, men har blivit bättre på att inte kolla de var 10:e minut, tycker de förstör så mycket att sitta med telefonen hela tiden. Sen att jag sitter med den framemot kvällen, men aldrig (finns undantag) när Vincent är vaken och kräver min uppmärksamhet. Klara sköter ju sig själv på ett annat sätt så därför är de lättare att "nörda" en stund när hon leker med något annat. ;)
Just nu sitter hon och leker med sina dockor och doktorsaker, dockorna är sjuka.. Med vad för sjuka hade hon inte kommit på än, men feber hade dem. haha!
Lilleman ligger här bredvid mig i sitt babynest, går än så länge rätt bra, annars brukar han ha en tendens till att vakna så fort jag lägger ner honom.

Babynestet håller han förövrigt på att växa ur, vilket ger mig lite smått panik. Där sover han ju i varje natt, eller ja till en början i alla fall, sen brukar han bli liggandes intill mig efter han har ätit. Visst kan man knyta upp de nere vid fötterna och på så sätt ge han mer utrymme där, men som de är nu vill jag gärna ha honom i vår säng ett tag till och eftersom jag har honom på min sida är jag rädd att han ska spralla ner från sängen om jag öppnar upp där. Aja, får se hur jag löser det. Är nog snart dags att lägga honom i vaggan, men jag är inte redo. Kan inte sova utan att hela tiden kunna se/höra honom så fort jag vill, och även om jag kör vaggan precis intill vår säng så blir det inte riktigt samma känsla. Tror han håller med mig på den fronten, han är nog inte heller redo. ;)

Imorgon är det nyårsafton som sagt, 5år sen jag & min älskade träffades för första gången.  
Eftersom jag inte har några nya bilder på oss får de bli två gamla, från förrförra sommaren. Får nog bli lite bättre på att fånga mannen på bild ;)
Får nog se till att få en bild på oss imorgon i alla fall, och även ett försök till familjebild - säkert någon som kan ta en bild på oss ;)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer