Dåliga dagar..

Lillördag & veckans vägning är ikväll, hur känner inför den?

Jo jag har fullkomlig panik, jag vet med all säkerhet att det är ett stort jäkla plus & det gör att hela kroppen skriker ”jag skiter i detta, jag kan inte ändå”.

Men om jag tänker tillbaka på veckan som gått (onsdag-onsdag) så vet jag ju samtidigt hur många nya utmaningar jag ställts inför och hur valen blivit. I lördags va valen sååååååå dåliga, i söndags både och och sen har jag försökt va på banan igen. Men det svåraste är nog att komma tillbaka igen, så jag tror att tills vidare, tills jag lärt mig att komma tillbaka igen efter en slarvig kväll, eller en kväll där vela veckobonusen och kanske mer därtill använts får jag helt enkelt hålla mig till dem vanliga Sp, och inte göra utsvävningar.

Jag vet ju att där är mitt problem, mat - men också godis och kakor, jag har intet stopp. Ett missbruk som måste stoppas, och förhoppningsvis ger det väl lite push och pepp!

Igår va verkligen ingen bra dag här hemma. Jag fick huvudvärk redan under kvällen i måndags och den håller i sig än idag. Men gårdagen va hemsk.
Jag hade så ont i huvudet att jag vissa stunder inte visste vart jag skulle ta vägen, vilket resulterade till att jag var världens sämsta mamma, sambo och matte. Allt föll & där fick Roger kämpa med disk, sopor & annat när han kom hem från jobbet. 🤦🏻‍♀️

Men ja, vi överlevde och nya krafter idag. Huvudvärken är inte riktigt lika hemsk idag, så jag och Melissa sitter just nu och bygger pussel. Funderar fortfarande på om jag ska packa ner henne i vagnen och gå upp till Backgården och handla lite frukt & grönsaker. Frågan är om jag orkar det, och om Melissa går med på att sitta i vagnen hela vägen dit 😂🤷🏻‍♀️

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Prästvägen , Finja

Gillar

Kommentarer