Dags för klassförsäljning?

inlägget är ett samarbete med Gogrilla.se

När man får barn som börjar skolan inser man hur mycket de vill hitta på, ju äldre dem är ju mer vill dem åstadkomma och utvecklas. På min dotters skola har dem som på så många andra skolor att de äldsta eleverna åker på en klassresa där dem själva sparat ihop pengar. Detta med både försäljningar och andra saker som dels fått dem att växa som personer men också fått kassan att växa.

Personligen tyckte jag det var superroligt att få springa runt till grannarna och knacka på när jag gick i skolan, i syftet med att sälja till klassen såklart. Det var allt från grillkol till gräddbullar, böcker till kalsonger.

Gogrilla har tagit fram säljkit med såser perfekt till taco och grill. Det är något jag tycker funkar i de flesta hushållen, alla tycker väl om att äta grillat och vem gillar inte tacos liksom?

Det fiffiga med Gogrilla är också att man kan välja att antingen kan sälja med produkterna i hand, det vill säga att att klassen då köper in ett visst antal av varje produkt de önskar sälja och går sedan ut och säljer detta.
Det andra sättet att sälja via GoGrilla är att du precis som så många andra produktförsäljningar går runt med katalogen och tar beställningar för att sedan göra en stor beställning och sen gå ut med varan till kunden.
man kan alltså göra det som passar just åldersgruppen bäst, eller vad föräldrarna är villiga att göra för hur det än är så är det vi föräldrar som tar största lasset trots att det är barnen som får vinsten. ;)

Så kanske går dina barn i en klass som funderar på att spara ihop till en klassresa i 6:an? Varför vänta till sista året när man kan börja redan nu? Klicka in på Gogrilla.se och läs mer, där är även så man kan beställa hem mer information om hur allt funkar osv.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer