Dags för fredagsmyyyyys! 

Filter är det som behövs när ögonen är allt annat än pigga och kroppen skriker efter sängen. Javisst va det så en stund på förmiddagen. Men allt rulla på och vips va klockan 15 och det var dags att gå hem, ännu en dag med ett händelserikt pass.
Har lärt mig så mycket dessa dagarna. Saker som skrämmer en. Men samtidigt som är så himla nyttigt. Jag behöver ju vara med om allt för att kunna lära mig. Det är lätt att läsa i boken, eller få det till sig. Men att utföra det är en annan sak.
Japp, jag gick hem med många tankar om vad jag kunde gjort annorlunda - vad gör jag nästa gång osv. Och det är bra. Samtidigt som jag tycker de känns viktigt att släppa just dem funderingarna när jag lämnar bilen och går in till familjen - för mig är det superviktigt och det känner jag att jag kan. 🙌🏻

På schemat idag stod familjemys. Och imorgon står förhoppningsvis sovmorgon på schemat då jag ska jobba natten mellan lördag - söndag. 😂 aja. Sova får jag göra när jag blir gammal.

Dessa katter, är det inte barnen som hänger efter en så är det minsann katterna. Helst uppe på, men när man inte får de får man iaf försöka lägga sig så nära man kan, även inne på toa 😂🙈

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer