Dags att våga visa tänderna - BLEKNING på G.

Inlägget är ett samarbete med https://tandblekning.co/

Genom hela mitt vuxna liv så har jag kämpat med mina tänder, jag har tyckt att dem varit fula, äckliga och gula. Och hur mycket jag än borstat och haft mig så har det ju inte hjälpt.

Att dricka kaffe gör ju inte saken bättre, så när jag började dricka kaffe så blev det snäppet värre. Pinsamt.

Inte minst när man ska vara med på bild eller så, det är inte ofta jag ler så att tänderna syns på bilder och gör jag de är det nog enbart mina egna bilder som jag kan sätta filter på. haha!

Visst är det tragiskt? För varför skämmas över lite gulaktiga (mycket gulaktiga) tänder? det är ungefär lika illa som att jag skäms över min mage, mina lår eller mina bröst. För vet ni vad, jag borde vara nöjd med hur jag ser ut, gilla läget eller göra något åt det.

Jag har länge tittat på att bleka tänderna, men blivit för snål. Det är oftast dyrt och att gå till tandläkaren för de är kanske inte det jag vill, med tanke på att jag redan har tandläkarskräck. Men att bleka tänderna hemma verkar så himla smidigt, och nu har jag hittat en sida som har flera olika hemsidor på sig - https://tandblekning.co/. Där du kan läsa mer, bestämma dig och anpassa de efter dina behov och plånbok. Jag tänker att jag inför Senitas bröllop i sommar ska ha fina och vita tänder, för vem vill inte vara vacker när man får äran att stå bredvid bruden? :D


Så vågar du precis som jag unna dig en tandblekning? Tänker att jag ska läsa på, och se vilket som passar mig bäst innan jag bestämmer mig för att klicka hem någon av produkterna.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer