Dags att ta körkort?

Inlägget är i samarbete med Körkortskolan.se

Året var 2012, där var ett plus på stickan och det blev nästan som ett ultimatum. Skulle vi ha barn, skulle jag även ha körkort.
Körkortet som låg så nära, men ändå så himla långt bort eftersom jag la det helt på vänt ett helt år när jag istället koncentrerade mig på studier och annat i livet.

Där och då, jag hade inte pluggat ett dugg på teorin på flera flera år. När man skrev in sig på körskolan blev det lite plugg sen tyckte jag inte alls att det var speciellt roligt att läsa ur böckerna och därför brydde jag inte mig heller om det.
Hade jag haft möjligheten att ha en hemsida som hade hjälpt mig, en sida där jag hade kunnat plugga teorin - i lugn och ro. Testa mina kunskaper och utveckla mitt intresse - då hade jag tagit det.

Idag finns det en sådan sida, körkortsskolan.se, en sida där du i din egen takt kan plugga på teroin, göra teoriprov och få både vanan att göra provet - men också genom att lära dig frågor och svar. Där finns video med viktig kunskap, och du kan få proven på andra språk än svenska. Hur bra är inte detta?!

På deras hemsida står där blandannat "Körkortskolan.se har allt du behöver för att klara Trafikverkets teoriprov. Tillsammans med trafiklärare har vi skapat ett stort utbud av teorifrågor. För att du ska få bättre förståelse och uppnå djupinlärning finns förklaring till alla våra frågor."

Har du körkort? Eller du funderar på att ta?!
Jag tog mitt, höggravid 2012. Med press om att jag skulle stå med en bebis - utan körkort. Det hade såklart funkat, men livet är så mycket lättare - mycket friare med körkort. Så har du inget, ta det. Du kommer inte ångra dig :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer