Dags att köpa lekstuga!

Inlägget är i samarbete med Polhus.se

En dröm som liten var att ha en egen liten lekstuga, men hur skulle det ens vara möjligt när man bodde i lägenhet? Det var först när jag var 10 som vi flyttade till hus och då var inte fullt lika aktuellt med en lekstuga för min del.
Men nu när mina barn är små, är det såklart många drömmar som man hade som liten som man mer än gärna lever ut på dem. En av dem är att få ge dem en fin lekstuga att kunna spendera måååånga timmar.

Vi började spåna på projekt lekstuga redan förra sommaren, och tankarna spann rundor på om vi skulle ha en lite mindre lekstuga som enbart blir som lekstuga, eller om vi skulle satsa på en lite större och ha fler möjligheter med den. Tankarna om hur många år barnen tycker den är rolig, och hur snabbt möjligheten att Klara vill sova över med kompisar därute.
Vi ville inte bara bestämma oss för första bästa och när vi väl hade hittat någon som föll oss i smaken och uppfyller dem kraven vi har så kändes det försent för att barnen skulle ha någon nytta av den förra året.
Men såklart finns tankarna kvar och i sommar vill jag ge barnen en lekstuga att fylla hela sommaren med lekfullheter.

Inne på Polhus.se har jag hittat mer än en som jag har fastnat för, jag gillar deras stora lekstuga, stugan som även går att ha som gäststuga (där kommer tankarna om att barnen växer upp och vill ha kompisar som sover över, tänk så fantastiskt roligt dem kan ha det där ute, kanske kommer dem inspringades mitt i natten. Men vad gör de ;D haha!) Men om man ska tänka smart kan man ju även under vintermånaderna när man inte är ute och leker på samma sätt använda lekstugan som förvaring, iaf till alla uteleksaker - perfekt så slipper man ta in dem.
Klicka in här för att komma till lekstugan på bilden, hur fin är den inte? Tänker er den i samma färg som vårt hus! :D

Sen hittade jag denna fina lekstugan, som där är ett litet loft inne. Men sen är frågan hur pass mycket det hade blivit använt eller ifall våra barn hade fått för sig att hoppa där ifrån? Minstingarna skulle lätt få för sig att hitta på massa bus, oavsett loft eller inte men det känns ju lite som man sätter tankarna i huvudet om man har ett loft. haha! Men om ni klickar här så kommer ni till den fina lekstugan ,

Åh, tankarna snurrar iväg och nu vill jag att det ska bli vår och värme så man kan börja fixa ute i trädgården och kanske köpa en lekstuga, varför vänta enda till sommaren?! ;D

Beställer man en lekstuga från Polhus.se så kan vem som helst bygga ihop lekstugan, oavsett om du är en erfaren snickare eller ifall du aldrig någonsin byggt ihop något tidigare. Lekstugan kommer i bra bitar med allt du behöver till, ritning och manual kan du lätt ladda ner på nätet och förmodligen kommer den ju även i pappersform när lekstugan kommer på plats.
Jag ser det lite som en utmaning, jag som aldrig ens har spikat ihop en låda själv, inte ens klarat av att bygga ihop den simplaste hylla utan hjälp. Det hade varit så roligt att prova, såklart tillsammans min bättre hälft som har lite aning om vad han sysslar med ;)

Hur sugen blir du inte på att köpa lekstuga? Har du lekstuga till barnen? Är den uppskattad eller bara fin att titta på? haha.
Leker barnen mycket i den, eller det är utkastade pengar? jag är villig att slänga ut pengar, för någon av våra tre barn har säkert stor glädje av den! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Lovisa ,
Åh så mysigt! Det tycker jag att ni ska göra!
nouw.com/bylolloz
Michelle,
Va fint att ni köper lekstuga och de dära såg ju riktigt fina ut 💕
www.michellefrandell.blogg.se
Kamilla,
Vi hade en lekstuga förr till dottern men slarvade med taket så vi valde att at bort den när den blev sliten och sätta ett växthus där istället.
kamillaskamera.com/
Yela,
Men vilka Otroligt fina lekstugor de har 😍 Blir nog himla roligt för barnen att få sig en egen lekstuga 😃🌷
nouw.com/beautyela
Sarah,
Mormor och morfar hade en lekstuga på sin tomt så vi lekte i 😊
CheerSarah.devote.se
Sarah,
Vad roligt för barnen att ni ska skaffa lekstuga 😊 Mormor och morfar hade en lekstuga på sin tomt som vi lekte i 😊
CheerSarah.devote.se
Amandizan
Amandizan,
Låter jättebra att ge dom en lekstuga samt att du själv får uppfylla en av dina drömmar. Och dessa hus ser verkligen fina ut😊
nouw.com/amandizan
moahhansson
moahhansson,
Åhh låter bra och supermysigt en lekstuga var nog alla barns dröm även min! 😃
nouw.com/moahhansson
Lillan Kind,
Åh vilka fina lekstugor! Vilket barn skulle inte bli glad över att få en sån?😄 Jag ville också ha en lekstuga när jag var liten, men det blev inte så😊
varapavag.se
Junitjej,
Vad kul med en lekstuga! Jag ville ha en när jag var liten, men fick aldrig någon.
www.junitjejen.se